Założyłem dziś konto na 888 i wpłaciłem kasę ze skrilla, którego mam prowadzonego w $. Niestety, zrobiłem to za szybko i przeoczyłem fatalne przewalutowanie, którego z tego co później doczytałem można było uniknąć i ścięło mnie na 18 baksów. Teraz moje pytanie brzmi - co mam zrobić, żeby uniknąć takiej sytuacji przy wypłacie? Za parę dni mam zamiar zwinąć się z tego roomu i czy mam pisać do supportu o to żeby zmienili mi walutę w kasjerze (chociaż niby w głównym lobby wyświetla mi też w $) czy zostawić tak jak jest (przy wypłacie jest niby opcja preferowanej waluty), ale czy znowu nie będzie przewalutowania? Może ktoś miał już taki problem, no bo nie uśmiecha mi się znowu bulić tym bardziej, że kwota nie jest jakaś śmieszna, a dla mnie jako gracza mikro to już jest parę BI.
Domyślnie Twoje konto przy wypłatach i wpłatach jest w zł dlatego musisz skontaktować się z supportem i poprosić o zmianę na usd. Nie wiem czy ich chat działa jak wchodzi się do kasjera ale jeśli tak to mogą Ci zrobić od ręki. Drugą opcja jest napisanie maila z prośba o zmianę waluty i powinni to w ciągu 24h zmienić.
Rozumiem, ale czy teraz przy wpłaconych środkach nie nastąpi jeszcze jakieś "wewnętrzne" przewalutowanie? Wiem, że to może głupio brzmi, ale po prostu już zgłupiałem przy tej wpłacie, z jednej strony konto w złotówkach, ale wyświetla się w dolarach no i gram na dolary, z drugiej przewalutowanie przy wpłacie... Czyli zgłoszenie się do supportu powinno załatwić sprawę? Miał ktoś może taki problem?
Taki problem to miał pewnie każdy kto nie wiedział że taki problem występuje :).
Zrób tak jak poprzednik kazał a wszystko będzie ok.
Żadnych problemów nie będzie.
ja pier.... to jest wolna amerykanka.zmienialme juz kiedys walute na usd dzis robiac depozyt sami sobie zmienili mi walute na pln jebani zlodzieje....