Przejdź do forum
Problem z zalogowan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z zalogowaniem. Zablokowanie konta?

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
972 Wyświetlenia
gnosek43
Poker Player

Witam, czy może ktoś z użytkowników poker888 spotkał się lub słyszał o sytuacji blokowania konta przez administratorów roomu? Konto tam miałem od 2-3 dni, i nagle przy problemach z zalogowaniem od supportu dostałem odpowiedź że moje konto zostało tymczasowo zablokowane i odesłali mnie do innego działu, od którego dłuższy czas czekam na odpowiedź. Czy jest to standardowa procedura w poker roomach, i ile może potrwać do otworzenia mi konta?

Dodam że jest to moje pierwsze konto tam, dane podałem poprawne, mam 18+, i nikt z mojej rodziny nigdy nie miał tam konta.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
antybiotykmik
PokerStrategist

Mam wlasnie to samo. Konto otworzylem miesiac temu, wiec widac wzieli sie ostro za jakas weryfikacje. Tym bardziej, ze zalapalem sie na kilka bonusow ostatnio.

Poszukaj czy nie masz od nich maila z takiego adresu: "Cassava - Operations Department<feedback@mailer.888poker.com>"

Ja dostalem zadanie wyslania dowodu i rachunku do nich potwierdzajacego moj adres i dane. Jak nie znajdziesz e-maila od nich to i tak sprobuj sie zalogowac bezposrednio przez ich strone i w sekcji Cashier->Deposit jest opcja Verify ID.

Odpowiedz
Cytat
gnosek43 Autor wątku
gnosek43
Poker Player

Minęły trzy dni od wysłania im kopii mojego dowody i wciąż nikt z operations@cassava.net nawet się ze mną nie skontaktował, a goście z supportu lekko mówiąc zbywają mnie. Czy w waszym przypadku też tyle czasu trwała weryfikacja?

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist
Spoiler

This is David H. from the Operations Department at Cassava (Gibraltar) Ltd.
Cassava (Gibraltar) Ltd operates "888poker" and I am writing to you with regards to your account with the username "cenzura".
I can confirm that we have now received and verified the recently requested documentation. As a result any restrictions have now been removed from your account, and waiting withdrawals can now be completed.
Your account has also been upgraded which will now allow for increased deposit and withdrawal limits where applicable and in line with company terms and conditions.
Many thanks for your cooperation and understanding in this matter.
Regards,
David H.
Operations Department
Cassava (Gibraltar) Ltd.
operations@cassava.net

u mnie trwala 33 godziny dokładnie :)

Odpowiedz
Cytat
antybiotykmik
PokerStrategist

Napisane przez gnosek43
Minęły trzy dni od wysłania im kopii mojego dowody i wciąż nikt z operations@cassava.net nawet się ze mną nie skontaktował, a goście z supportu lekko mówiąc zbywają mnie. Czy w waszym przypadku też tyle czasu trwała weryfikacja?

Spoko, ja jeszcze odpowiedzi tez nie mam. Jak do jutra wlacznie nie dostane to zaczne ich meczyc.

Odpowiedz
Cytat