Przejdź do forum
problem z wpłatą

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem z wpłatą

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
589 Wyświetlenia

Siema, chciałbym dokonać wpłaty na ten room za pomocą netellera i kiedy chce tego dokonać wyskakuje mi że chce wpłacić więcej niż mam na koncie neteller co jest nie prawdą i nie wiem jak to rozwiązać, próbowałem różne kwoty wpisać i nic, nie wiem czy jest jakaś prowizja od wpłaty czy trzeba jakiś skan dowodu wysyłać czy coś? Wie ktoś coś na ten temat?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam.

Musisz uwzględnić ewentualne opłaty za przewalutowanie, oraz jeśli używasz przecinków, spróbuj podać kwotę z kropką.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Przepraszam że podepne sie do tematu :P
chce wpłacic sianko przez moneybookers w momencie kiedy wpisuje kwote wpłaty,
poniżej wyświetla sie info Twoje konto zostanie obciążone kwotą xxx,x € kiedy walute na koncie i mb mam w $ ocb?
niechce płacić za przewalutowanie jeśli konta mam w $

Odpowiedz
Cytat
Fastjack09

zwyczajowo banki/booki/etc pobieraja 2-3% za przewalutowanie nawet jesli jest to napisane mala czcionka albo wcale to docelowa tyle nam zabiora
wiec wplaty/wyplaty na wiecje jak 1k$ z przewalutowaniem jesli conajmniej glupie ze strony uzytkownika, jak nie wiecej...

Odpowiedz
Cytat
niektoinny

Też się chciałem o to zapytać. Mam konto nettellera w $, konto 888 jest przecież w dolarach, a tranzakcja poszła mi w euro. Dlaczego? Coś zrobiłem źle czy tego się nie da obejść?

Odpowiedz
Cytat
pershing

Witam,
Takie mają domyślne ustawienia, musisz napisać do suportu z prośbą o zmianę waluty przy wypłatach z E na $.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Zdecydowanie napiszcie do supportu, prawdopodobnie istnieje możliwość zmiany.

Odpowiedz
Cytat

dobre info od supportu :)

Lukas, I am happy to hear that you are interested and ready to make your first deposit with us. With regards to your issue, kindly note your settle currency with us is in EUROS thus the reason why you are being charged in that currency (€). However, I have good news for you; I can forward your details to the relevant department to have the currency changed to USD so you will not be charged.

In order for the settle currency to be change, please provide me with the following details as registered with your poker account;

- Your Full Name
- Your Full Home address including city and postal code.

Once you provide us with the above details, the settle currency will be changed.

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat