Od dzisiaj mam tak że po odpaleniu turnieju nie jestem wstanie zmiejszyc rozmiaru stołu do minimalnego. Wiecie moze jak to zmienic?
dzisiaj byla aktualizacja i jest to chyba jedna z nowych zmian. moze chca ograniczyc multitabling
tez tak mam
Ja z kolei w ogóle nie odpalić softu, wyskakuje mi komunikat "The client is currently being upgraded and will open once the process has finished." :/
To fatalnie bo strasznie mi to przeszkadza grając na średniej wielkości monitorze. Zawsze sobie minimalizowałem rozmiar stolika tak żeby dopasować go do starsowego , a teraz szczerze mówiąc nie czuje komfortu gry.
Ch** z wielkością stołów zaraz mnie szlag trafi z powodu tych disconnectów
Od wczoraj z powodu tego genialnego updejta nie da się grać
Czyli to nie wina mojego internetu,tez mnie rozlacza ale z wielkoscia stolow nie mam problemow.
Wczoraj rzeczywiście były jakieś disconnecty, ale dzisiaj gram już 2 godziny i nic mnie nie rozłączyło. Te rozmiary stołów stołów są wkurzające. Wcześniej było lepiej.
Nic nie śmiga. Można jedynie powiększyć stolik, ale zmniejszyć tylko do pewnego rozmiaru i nic więcej, a rozmiar ten wcale nie jest malutki. Chyba, że coś w ustawieniach zmieniłeś, ale szukałem i nic nie znalazłem.
no właśnie nic nie śmiga, przynajmniej jeśli chodzi o mtt
Ale za to cashówki śmigają i to jak.
Wczoraj było ok, późnym wieczorem znowu jakiś update softu i opcja tille się s.......:censored:
Na pewno? Ja tez mogę zmieniac rozmiar, ale minimalny jest dużo wiekszy niz wcześniej. Może nie grałeś nigdy na najmniejszym?
U mnie tez zjebane, zainstalowal sie update i teraz za cholere nie moge tego opanowac. Mialem 12 stolow z roznych pokerroomow i mniej wiecej dalo sie to poustawiac, a teraz dupa, najwyzej 6 stolikow z 888 widac i caly ekran zajety...
kiedyś był taki program do optymalizacji rozmiaru okienek. Ale przestał być użyteczny bo roomy pomniejszyły stoły, teraz trzeba będzie go znowu odkopać