Przejdź do forum
Problem z wielkości...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wielkością stołu

37 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
4,370 Wyświetlenia
profek20

Od dzisiaj mam tak że po odpaleniu turnieju nie jestem wstanie zmiejszyc rozmiaru stołu do minimalnego. Wiecie moze jak to zmienic?

Odpowiedz
Cytat
36 odpowiedzi
Matibb2

dzisiaj byla aktualizacja i jest to chyba jedna z nowych zmian. moze chca ograniczyc multitabling
tez tak mam

Odpowiedz
Cytat
homobonus

Ja z kolei w ogóle nie odpalić softu, wyskakuje mi komunikat "The client is currently being upgraded and will open once the process has finished." :/

Odpowiedz
Cytat
profek20 Autor wątku
profek20

To fatalnie bo strasznie mi to przeszkadza grając na średniej wielkości monitorze. Zawsze sobie minimalizowałem rozmiar stolika tak żeby dopasować go do starsowego , a teraz szczerze mówiąc nie czuje komfortu gry.

Odpowiedz
Cytat
Matibb2

no bardzo fatalnie, teraz zrobi wielkosc jak w sieci microgaming

Odpowiedz
Cytat
grosicky

Ch** z wielkością stołów zaraz mnie szlag trafi z powodu tych disconnectów :ayfkm: Od wczoraj z powodu tego genialnego updejta nie da się grać

Odpowiedz
Cytat
CzarnaOwca82

Czyli to nie wina mojego internetu,tez mnie rozlacza ale z wielkoscia stolow nie mam problemow.

Odpowiedz
Cytat
AshAvalon

Wczoraj rzeczywiście były jakieś disconnecty, ale dzisiaj gram już 2 godziny i nic mnie nie rozłączyło. Te rozmiary stołów stołów są wkurzające. Wcześniej było lepiej.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi

Cholernie mnie drażni ta wielkość stolików, myślę że to zmienią

Odpowiedz
Cytat
pershing

Od wczoraj przecież już śmiga all - zmniejszanie stolików

Odpowiedz
Cytat
AshAvalon

Nic nie śmiga. Można jedynie powiększyć stolik, ale zmniejszyć tylko do pewnego rozmiaru i nic więcej, a rozmiar ten wcale nie jest malutki. Chyba, że coś w ustawieniach zmieniłeś, ale szukałem i nic nie znalazłem.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi

no właśnie nic nie śmiga, przynajmniej jeśli chodzi o mtt

Odpowiedz
Cytat
AshAvalon

no właśnie nic nie śmiga, przynajmniej jeśli chodzi o mtt

Ale za to cashówki śmigają i to jak. :gl:

Odpowiedz
Cytat
pershing

AshAvalon - korzystam z opcji tille...

Odpowiedz
Cytat
Sekwi

opcja tile nie zmniejsza do rozmiaru który wszyscy by chcieli :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
pershing

Wczoraj było ok, późnym wieczorem znowu jakiś update softu i opcja tille się s.......:censored:

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

U mnie wszystko gra, mogę zmniejszać dowolnie.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

Na pewno? Ja tez mogę zmieniac rozmiar, ale minimalny jest dużo wiekszy niz wcześniej. Może nie grałeś nigdy na najmniejszym?

Odpowiedz
Cytat
oooigo

U mnie tez zjebane, zainstalowal sie update i teraz za cholere nie moge tego opanowac. Mialem 12 stolow z roznych pokerroomow i mniej wiecej dalo sie to poustawiac, a teraz dupa, najwyzej 6 stolikow z 888 widac i caly ekran zajety...

Odpowiedz
Cytat
golfiarzp

kiedyś był taki program do optymalizacji rozmiaru okienek. Ale przestał być użyteczny bo roomy pomniejszyły stoły, teraz trzeba będzie go znowu odkopać

Odpowiedz
Cytat