Postaram sie po krotce opisac swoj problem, moze ktos mial podobna sytuacje. Od jakiegos czasu bardzo czesto zdarza sie, ze w trakcie gry nie moge odpalic tournament lobby ( gdy jakies wlaczam nie odpala sie, natomiast na dole w pasku wyglada to tak jakby bylo zminimalizowane, gdy klikam na to okienko nic sie nie dzieje). Sytuacja ta byla nieprzyjemna, ale nie przeszkadzala w graniu. Niestety okolo tygodnia temu zdarzylo sie, ze tak samo stalo sie ze stolikem turniejowym ( odpalam turniej wpisowe sciaga, stolik zminimalizowany, nic nie mozna zrobic). Ciekawostka jest fakt, ze dotyczylo to jednego turnieju, pozostale dzialaly poprawnie. Dzisiaj stalo sie tak, ze nie moge odpalic zadnego tournament lobby, kazdy turniej, ktory odpale zostaje "zminimalizowany" i nic nie moge zrobic. Na telefonie dziala wszystko jak nalezy. Mial moze ktos podobny problem ?
Mam to samo. To jest jakis bug softu. Blad polega na tym, ze zanim klikniesz "OK" (przy info, ze np zostales pomyslnie zarejesrowany do turnieju) i wywali cie na drugi stolik, badz inne powiadomienie, to wtedy nie bedziesz mogl wejsc tam z powrotem. Mam identyczna sytuacje. Problem rozwiazuje po prostu wymuszenie zamkniecia softu i odpalenie jeszcze raz.
Cześć.
Mam ten sam problem. Na początku był,to jeden turniej ,który się minimalizował i nie mogłem z nim nic robić. Pomagało kilkukrotne restartowanie wszystkiego.
Niestety dzisiaj rano zarejestrowałem się do kilku turków i zminimalizowało mi wszystkie turnieje. Nie mogłem nic zrobić i mnie wyblindowało,a wpisowe przepadło.
Boje się teraz tam cokolwiek odpalać. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?
//Odpaliłem testowe stolik cash i został tam samo zminimalizowany. Słyszę tylko dźwięk,że moja kolej...
Po najechaniu na pasku na ósemki lobby widzę normalnie,a moje niewidoczne turnieje tak:
Jak wywalilem folder ze swoim nickiem ( ustawienia, notatki itd. - mozna gdzies wyciac ), przeinstalowalem to wszystko wrocilo do normy.
Jak macie 2 monitory i bedziecie mieli stół otwarty na monitorze nr 2 to po jego odłączeniu aplikacja dalej bedzie chciała wyświetlać stół na monitorze nr 2. Ja robię tak, że muszę podłączyć monitor do laptopa i wtedy przenieść stół z monitora na laptopa.