Witam
Dziś soft 888 oszalał.
Wszędzie kolejki i wszędzie mało stolików.
Pojawiają się jakieś dziwne komunikaty o wyłączaniu serwera.
Czy ktoś jeszcze ma takie problem ?
i czy ktoś wie kiedy to minie ?
Witam
Dziś soft 888 oszalał.
Wszędzie kolejki i wszędzie mało stolików.
Pojawiają się jakieś dziwne komunikaty o wyłączaniu serwera.
Czy ktoś jeszcze ma takie problem ?
i czy ktoś wie kiedy to minie ?
Ja mam to samo, wywala mnie ze stołów...?(
nie mam pojęcia co jest grane a tak dobrze szło
Witaj.
Niestety zdarza się, że nawet najwięksi potentaci tacy jak FTP czy P* mają czasami problem natury technicznej i tego się nie uniknie. Ważne, żeby takie problemy nie pojawiły się zbyt często.
Pozdrawiam.
Zdaja sobie sprawe ze byly problemy.
Ja juz dostalem zaproszenie przeprosinowe:
In an effort to upgrade our system you may have experienced difficulties playing on certain 888poker tables and entering the safe cashier on 21st & 22nd March 2011. We apologise for any inconvenience caused and assure you that this temporary occurrence has now been remedied.
We value our members' experience and would like to offer you the chance to win a new apple iPad 2 and your share of $5,000.
What: $5,000 iPad 2 Restricted Freeroll
When: Weds 30 March 2011 @ 20:00 GMT
Where: 'All games' - 'Tournaments' tab
Buy In: FREE for players who received the invitation email
Win: $5,000 + top 3 win an ipad 2!
Registration: Open2 hours before start-time.
Zagralbym z mila checia... ale czemu to jest w srode kiedy praca i roznica czasowa mi nie odpowiada Facepalm
Pozdrawiam
Field będzie spory, ale z drugiej strony zawsze to jakaś szansa na extra money. Imo ładny gest ze strony 888.
Też uważam to za miły gest. Mogli udac ze nic sie nie stalo, a tu dali pule 5k$, wiec trzeba grac
Jesli chodzi o 888 to zawsze trzymaja fason... Kiedys ich serwery nie wytrzymaly i zwrocili wszystkie BI do turniei... nawet mnie 1$ wrocil bo jak sie okazalo odpalilem sobie tego dnia turniej, z ktorego wylecialem i nawet mnie zbytnio nie dotyczyl problem.
Bardzo cenie ten room i ich support... soft jeszcze bardziej... ale co z tego jak traffic w jest dolujacy
i musialem przeniesc czesc rola.
Ja grywam SH ale nie tak wysoko.
W porównaniu do innych nacji Polaków na 888 jest niewielu ale sporadycznie się trafiają. Ja z jednym z PS przy stolikach grywałem.
Myślałem, że się zarejestruje przed turniejem a tu lipa 6000 miejsc i zajęte. Jak się chce pograć stoliki to mały traffic jak jest jakiś darmowy freeroll lub dla regularnych graczy to zawsze zajęte. Nie wiem skąd Ci gracze się nagle biorą
Ostatnio nawet 888 w niektórych freerollach wprowadziło rejestrację kilka godzin przed bo czasami nawet już dzień wcześniej wszystko było zajęte.