Siema.O co dokladnie chodzi? Chodzi o to ze od kilku dni wogole nie chcialy mi sie odpalic osemeczki,ladowaly sie,ladowaly sie i nie chcialy sie zaladowac, pomyslalem ze odinstaluje i zainstaluje na nowo, to tez nie przynosi zadnych efektow poniewaz podczas instalacji wyskakuje mi okienko i jest tam napisane zeby wylaczyl clienta 888 aby moc kontynuowac instalacje ( jak mam wylaczyc jak ich nie mam!) , czy jest w stanie ktos mi pomoc?
Mnie też się nie odpalają. Muszę za każdym razem klikać PPM i "uruchom jako administrator".
Kurcze testuje teraz w wersji flash i wszystko ok ale to nie to samo, nie wiem o co chodzi, moze reinstal windowsa pomoze...
Napisane przez OnlyNutzz
Mnie też się nie odpalają. Muszę za każdym razem klikać PPM i "uruchom jako administrator".
Mozesz rozwinac? Sory ale w sprawach komputerowych matol ze mnie
Napisane przez sondi007
Napisane przez OnlyNutzz
Mnie też się nie odpalają. Muszę za każdym razem klikać PPM i "uruchom jako administrator".Mozesz rozwinac? Sory ale w sprawach komputerowych matol ze mnie
![]()
sondi podeslij adres e mail i hasło do konta, zaloguję sie i sprawdze co jest nie tak:f_drink:
Napisane przez bodek1983
PPM - Prawym Przyciskiem Myszy i z listy "uruchom jako administrator"
Dzieki za rade ale nie pomaga
Napisane przez boskibogdan
Napisane przez sondi007
Napisane przez OnlyNutzz
Mnie też się nie odpalają. Muszę za każdym razem klikać PPM i "uruchom jako administrator".Mozesz rozwinac? Sory ale w sprawach komputerowych matol ze mnie
![]()
sondi podeslij adres e mail i hasło do konta, zaloguję sie i sprawdze co jest nie tak:f_drink:
Juz juz, wyslij zapro na priv