Przejdź do forum
Problem s softem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem s softem

14 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,061 Wyświetlenia
tomek1804

mam pytanie do osób które grają na nowym sofcie 888 poker ten niebieski
chodzi o to ze jak gram dużo stołów to jak wyskakuje stół z akcją to np nic nie zdarzę wcisną a juz pojawia się nowy stół z akcją i czasami chce nacisną reis a tu pojawia się nowy stół jesz w tym nowym sofcie opcja zeby to zmienić jak było w starym

13 odpowiedzi
bastian081

Też tak miałem jak na początku zainstalowałem nową wersję softu. Nie wiem czy to wina softu czy ustawień ale już się naprawiło. Może przeinstaluj soft. Ja tylko napiszę, może Ci pomoże, że w ustawieniach jest taka opcja When it is my turn to play:

Pop up the game window - tą mam zaznaczoną

Flash the task bar - tą mam odznaczoną

U mnie problem już zniknął tylko nie pamiętam czy po przeinstalowaniu, po update czy zaznaczeniu tej opcji ale to chyba update naprawił problem.

Thorek

Witaj.

Spróbuj z opcjami, które wymienił bastian i daj znać, czy pomogło.

Pozdrawiam.

tomek1804 Autor wątku
tomek1804

trochę pomogło dzięki bastian081 ;)

bastian081

U mnie problem całkiem zniknął, wczoraj aż sprawdzałem z ciekawości i specjalnie opóźniałem klikanie. Może po prostu zainstaluj od nowa soft. Nie wiem jakiej wersji używasz ale ja mam angielską. W nowej nawet nie wiem czy jest polska ale w starej była. Wiem jakie to potrafi być wkurzające, zwłaszcza jak się gra wiele stolików.

tomek1804 Autor wątku
tomek1804

wiem od czego mi się tak dzieje nie wiem czemu ale jak włączam PokerTracker
jak jest wyłączony to wszystko ok a jak wlanczam to się dzieje to co napisałem
przedtem na starym sofcie było ok ale jak jest nowy soft to nie mogę mieć statystyk miał ktoś podobny problem ?

bastian081

Chyba masz rację, pamiętam podobne objawy jak grałem z PT ale myślałem, że to wina kompa który nie wyrabia i się przycina. Ostatnio grałem bez huda więc nie zauważyłem, że problem pozostał. Dziś sprawdziłem i rzeczywiście stoliki sobie przeskakują przed wykonaniem ruchu. Imo pomoże tylko jakiś update PT lub softu 888. Ciekawe czy z innymi trackerami ten problem też jest.

tomek1804 Autor wątku
tomek1804

przeinstalowałem PokerTracker ale nic to nie dało :(

Thorek

Przeinstalowanie nic niestety nie da. Trzeba czekać na łatkę od PT3 niestety.

Witam,

Uwazam, ze to jednak wina softu. Takze cos takiego zauwazylem a uzywam HM. Grindujac kiedys NL2 na kilkunastu stolach doprowadzalo to czasami do pasji.
Jedyny plus to to, ze po wykonaniu akcji na nowym stole przenosi nas do kolejnego z akcja i w ten sposob mozna przejsc przez wszystkie.
Nie wiem jak wyglada sprawa po aktualizacji, ktora miala miejsce 2 dni temu. Teraz gram z reguly maks 6 stolow wiec mam tile i problemu nie zauwazam.

Pozdrawiam,

bastian081

U kogoś działa już może PT3 lub HM bez problemu ?

U mnie HEM dziala bez problemu:) chociaz dzisiaj nei da sie zalogowac poki co bo cos naprawiaja...

bastian081

Ok a czy u kogoś PT3 działa już dobrze ?

jonnybazooka

Też miałem ten problem, kiedy używałem PT3. Od kiedy przestawiłem się na HM wszystko zaczęło działać bez zarzutu.