Przejdź do forum
Potwierdzenie Tożsa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Potwierdzenie Tożsamości 888 Pacific Poker

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
862 Wyświetlenia

Witam wszystkich. Rozwiązałem Quiz i wybrałem Platforme Pacific poker 888 i mam takie pytanie ponieważ dostałem maila zeby potwierdzić tożsamość. Wysłałem kopie dowodu w poniedzialem a dzis jest czawartek i nie dostalem zadnej odpowiedzi ani niema bonusa :( Czy ktoś gra na tympokerze i potwierdzał tożsamosc to ile musial czekac ? Czekam juz 3 dzien inic :( Pozdrawiam

2 odpowiedzi
Walderam
Oldschool Grinder

Witaj.

Jeśli skany wysłałeś w poniedziałek, to w ciągu 48h od momentu potwierdzenia Twojej tożsamości kapitał startowy powinien pojawić się na Twoim koncie. Jeśli jednak zaistniały po drodze jakieś problemy z przelewem, czas ten może się wydłużyć o kilka dni.

Najlepiej będzie, jeśli wyślesz ticket do naszego supportu i zapytasz, co jest przyczyna opóźnień. Ticket trzeba napisać po angielsku lub niemiecku, opisz w nim całą swoją sytuację, a na pewno dostaniesz odpowiedź.

Ja nie jestem w stanie powiedzieć Ci, gdzie jest Twój kapitał startowy. Wiem tylko tyle, że jest on wpłacany manualnie na Twoje konto pokerowe i opóźnienia w przelewach czasami się zdarzają, dlatego proszę Cię o wyrozumiałość i odrobinę cierpliwości.

Pozdrawiam.

Btw nie ma co wybierac

pacific na pierwszy pokerroom w pokerstrategy poniewaz zeby wyplacic kase potrzebujesz 450 FPP a za te 50$ to kilka miesiecy grania