Przejdź do forum
Pierwsza wypłata

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pierwsza wypłata

8 Posty
4 Użytkownicy
2 Reakcje
1,459 Wyświetlenia
ferskii

Cześć.
Planuje przeniesienie większości środków z 888 na P*.
Na 888 dokonałem dwóch wpłat jakieś 30-40$ ze swojego konta bankowego. Mam założone również konto Skrill w zł, z którego nie dokonywałem jeszcze żadnych transakcji.

1. Jaką metodę wypłaty polecacie aby być jak najmniej stratnym po przeliczeniach walutowych?
2. Czy wypłata na konto bankowe będzie na tyle bezpieczna abym nie musiał martwić się o swoje środki?
3. Jaki jest najlepszy sposób wpłaty środków na P*?
4. W jakiej walucie bardziej opłaca się mieć Skrilla/Neta? PLN czy USD ?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Pawel992

Zastanow sie co napisales.
Pytanie kretynskie.
Wystarczy poswiecic 5 min na myslenie i znajdziesz odp....

Odpowiedz
Cytat
ferskii Autor wątku
ferskii

Zajebiście pomocna odpowiedź, dzięki Paweł!

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Takich tematów jest milion na forum. Zamiast wypłacać na konto bankowe lepiej od razu zgłosić się do US i złożyć samokrytykę.

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

99% ludzi ma konta w eportfelach w USD/EUR

Odpowiedz
Cytat
ferskii Autor wątku
ferskii

Przeczytałem połowę forum odnośnie tego tematu ale jednak wolę dopytać o szczegóły.
Jeśli będę chciał wypłacić środki z 888 na netellera w $ to z tego co się zdążyłem się zorientować najlepiej napisać do supportu o zmianę waluty konta 888 z PLN na USD tak?
Jeśli wpłaty na 888 były dokonywane z konta bankowego to nie mogę wybrać wypłaty na eportfel, dopóki nie zrobię z niego jakiegoś przelewu, więc jeśli chcę wypłacić całego bankrolla to jaką kwotę musiałbym wpłacić przez netellera?

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Pewnie jakieś 10$. Ważne żeby coś poszło. Teraz będzie śledzenie i niszczenie "układu". Wpłacając też się wystawiasz. Gówno ci zrobią, ale absmak pozostanie.

Odpowiedz
Cytat
ferskii Autor wątku
ferskii

Dzięki za pomoc :)

Odpowiedz
Cytat