Ja czekałem 4 dni. Napisz do działu zajmującego się promocją.
Suprys napisał
a da sie sprawdzic jak duzo pieniedzy juz postawilem?
Jak się nie mylę to 1 punkt z ich programu parterskiego = 10$ obrotu. Czyli trzeba zdobyć 500 pkt.
tomex111 napisał
3 dzień już czekam na bonus meila napisałem zero odzewu ...
Ja też czekałem 3 dni, ale to chodzi zapewne o dni robocze, więc weekend się nie liczy
Czekałem pewno dłużej niż 3 dni... ale w końcu jest
ja też na razie czekam
konto zakładałem w niedziele, ale mowicie ze licza sie dni robocze to jeszcze troche poczkeamy zanim cos sie napisze
Misiexxx napisał
Suprys napisał
a da sie sprawdzic jak duzo pieniedzy juz postawilem?Jak się nie mylę to 1 punkt z ich programu parterskiego = 10$ obrotu. Czyli trzeba zdobyć 500 pkt.
Dla pewności zapytać się ich, poproszą o imię nazwisko, 2 literki hasła i gotowe.
Sądzę, że w 5 dni można wyrobić ten bonus. A jak się dużo gra to i 2-3 dni...
espantheon napisał
Misiexxx napisał
Suprys napisał
a da sie sprawdzic jak duzo pieniedzy juz postawilem?Jak się nie mylę to 1 punkt z ich programu parterskiego = 10$ obrotu. Czyli trzeba zdobyć 500 pkt.
Dla pewności zapytać się ich, poproszą o imię nazwisko, 2 literki hasła i gotowe.
Po dwóch dniach mam zrobione 110 ptk (całego jednego dolara mogę za to dostać :D)
Bankroll sobie trochę poprawiłem jak zagrałem SnG 20+2 20 seats... Przez przypadek
byłem 1 i 200$ wpadło
czekam juz 4 czy 5 dzien na bonus , 2 dni temu meila pisalem zero odpowiedzi...
poszedł drugi emial , może łaskawie ktoś pracuje w tym pacyfik i odpisza...
uwielbiam taki suport
ja również tyle czekam, ale dostałem odpowiedź, że wszystko jest w trakcie. myślę, że lada chwila bonus sie pojawi.
Ludzie, bądźcie bardziej cierpliwi, założyłeś konto w sobotę albo niedzielę, jeszcze nie minął 3. dzień roboczy a Ty już sikasz w spodnie. W poniedziałek ich jeszcze popędzałeś... Ktoś Ci daje jakąś tam kasę za darmo niby, nigdzie nie pisze kiedy Ci ją da, ludzie mówią, że przychodzi od 1 do 5 dni, a Ty byś chciał od razu...
tobie chociaż odpisują , bo mi nie , a pisałem na dwa meile ten z promocją i ten drugi do suportu na żaden nie raczyli odpisać
co tu ma do cierpliwości od razu widac jak traktują klientów
pózniej coś z nimi załatwić to wieki będzie trwało , pewnie jeszcze regułkami będą odpisywać
dzis do stars napisałem bo miałem sprawe pierwszy raz w zyciu i mnie miło zaskoczyli, odpowiedź po 30 minutach i sprawa załatwiona
mtxadm napisał
espantheon napisał
Misiexxx napisał
Suprys napisał
Po dwóch dniach mam zrobione 110 ptk (całego jednego dolara mogę za to dostać :D)
Bankroll sobie trochę poprawiłem jak zagrałem SnG 20+2 20 seats... Przez przypadekbyłem 1 i 200$ wpadło
Pogratulować tylko wygranej, ja mam tych punktów ponad 300 (po 2 lub 3 dniach)...
A dolarów do postawienia na stołach, już z pewnością poniżej 2000$, może będzie tak z 1500$?
Bankroll mi się trochę powiększył... chyba nie będę miał teraz problemu z wyrobieniem do końca bonusu
jakoś mnie na maszyny podkusiło
i wpadł super hero jackpot w wysokości 1.700$ a że maszyna i tak całkiem nieźle dawała to po 20 minutach wyszedłem z 2.150$
espantheon napisał
mtxadm napisał
Bankroll mi się trochę powiększył... chyba nie będę miał teraz problemu z wyrobieniem do końca bonusujakoś mnie na maszyny podkusiło
i wpadł super hero jackpot w wysokości 1.700$ a że maszyna i tak całkiem nieźle dawała to po 20 minutach wyszedłem z 2.150$
![]()
a która maszynka?
Spróbowałem... i z 15$ w plecy
![]()
![]()
Jackpoty hero są na spider i fantastycznej 4
ja akurat grałem i na tym i na tym ale jackpota ściągnełem na spider
tylko, że kręciłem po 2,5$
dziwny ten pacyfik, pomijając, że bonusa dalej nie dostałem , a zbliża się następny wekend, to na żadnego z 3 emial zero odpowiedzi....
ale to sa k.... w tym pacyfiku, normlanie szkoda z nimi gadać na czacie pisza jakies głupoty, że 48 h trzeba czekać pisze, że czekam 130 h i 3 dni na odpisanie na meila, pocisnąłem ostro z nimi teraz