Przejdź do forum
pacific ogólnie

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pacific ogólnie

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,675 Wyświetlenia
Jedyny7

Witam,
mam pytanie do innych graczy z tego pokerroomu,
czemu tu gracie:) ?
Ja gram tutaj bo gram tylko head to head i jest tu bardzo mały rake co w mojej metodzie jest istotne, a także jest bardzo szybki soft (chyba też najszybszy na jakim grałem).
Jednak denerwuje mnie kilka rzeczy,
bonusy tutaj to jest jakaś abstrakcja,
przy wpłacie proponowali dodatkowy bonus , nie pamiętam ile, przy 100$ chyba 30 a przy 200$ może 70$...
wpłaciłem więcej ale bonusu nie widzę nigdzie....
Przy potwierdzaniu dokumentu było obiecane 20$ , to samo...
Zbiera się tu niby jakieś punkty przy grze, ale żeby je wymienić na cokolwiek chyba trzeba grać kilka lat...
Żadnych bonusów, żadnych promocji...
Poza tym, mam tu tylko 2 opcje wypłaty , albo przelew na konto, albo jakiś inny przekaz bankowy czy coś takiego,
gdzie jest moneybooker itp..?
Jeśli wiecie jak mogę dostać ww. bonusy i potraficie rozwiać moje wątpliwości co to tych kwestii proszę o info
pozdrawiam

11 odpowiedzi
thesis71

Witaj,
Rzeczywiście jest to chyba jeden ze słabszych poker-roomów.
Bonus otrzymałem, zawsze na próbę wpłacam albo 30$ lub 20Euro.
Po wpłacie 30$ pojawiło mi się na koncie około 30% bonusu czyli jakieś 9$ dodatkowo. Punkty, aby zdobyć tam srebro to rzeczywiście trzeba siedzieć ze 26h na dobę przy 6NL ( robię bankroll aby przejść na 10NL) . Niestety stoję w miejscu ( te 9$ z bonusa wrzuciłem w BJ więc wiadomo że już nie ma tej kasy :P ) i z 32$ nie mogę dobić do 50$. Zaznaczę iż siedzę tam dość krótko bo jakieś 30 minut dziennie na 2-3 stołach by znudzony przejść na inny serwis.

Jeśli ktoś lubi ćwiczyć grę turniejową to polecam Freeroll D&R 75$, gdzie wiele razy udało mi się dojść do płatnych w tym raz nawet na 4 miejscu ale ogólnie to niezła rzeźnia.

Jedyny - najprościej pisz na pomoc i powinni udzielić informacji

Pozdrawiam
thesis

Rodrigo1988

1. Może ktoś napisać jak wyglądają tam stoliki NL10 SH czy siedzą same nity czy jednak można spotkać stoliki z 30%+
2. Biorą też pod uwagę ułamkowe FPP bo na stronie ich pisze tylko że 2FPP za 1 dolar rake czy liczą się też ułamkowe części że np. przyznają np. za 10 centów rake 0.2 FPP czy tylko pełne punkty,
3. Jest możliwą walutą euro na tym roomie cyz tylko dolary?
4. Nie mogę nigdzie znaleźć info ile jest czasu na wyrobienie bonusu.

thesis71

Rodrigo1988
Jakieś 3 tygodnie temu wypłaciłem bankroll wychodząc na zero :)

Rzeczywiście, po dokonaniu wpłaty od ręki dostajesz 30% swojej wpłaty i resztę wypracowujesz poprzez punkty ( wpłacałem 30$ i od razu miałem 39$ - te 9$ oczywiście straciłem na BJ :D ).
Granie jest mozolne czyli wyrobienie silvera wlecze się w nieskończoność ( dlatego nie zrobiłem ).
Grałem NL10 - ogólnie jest tam paru regularsów a reszta fishe z tym że ciężko z nimi wygrać gdyż zawsze załapie 2 pary, strita czy kolor.
Zagranie na 6-9 stołach graniczy z cudem gdyż niewiele ich jest a kolejki dość długie więc tak naprawdę na 10-15 minut przed końcem sesji masz stoły załadowane. Jeśli będziesz grać SSS to problem większy bo jeśli złapiesz pulę i będziesz chciał zmienić stół to nie masz gdzie się przenieść.
Punkty liczy po przecinku.
Jeśli chce się budować bankroll to rzeczywiście turnieje Freeroll 75$ D&R są świetne do tego i starują co 2h ( 10 minut po parzystej godzinie )
SnG40 0.88+0.08 to ostry turniej gdzie mając tylko 888 żetonów walczysz przy ostro rosnących blindach.
Gracze niczym nie różnią od innych platform co w przypadku słabych bonusów i kiepskiego programu VIP powoduje że nie miałem co tam szukać.
Dziennie grałem max 1h przez 3-5 dni w tygodniu, pod koniec już nawet nie chciało mi się tam wchodzić gdyż wolałem zdecydowanie Everka Czy Heavena.

Rodrigo1988

Co mam wpisać w miejscu kod promocyjny przy pierwszym depozycie do pacyfica?

Główny administrator
spinek

Nie podaje się żadnego kodu (bonus jest automatyczny), ale jeżeli zależy Ci na przypisaniu do danego affiliate to najlepiej wyczyść cookies i dopiero potem ściągnij oprogramowanie z linka od affiliate.

Tu masz info z PS

Rodrigo1988

Dzięki za pomoc.

Mam jeszcze jedno pytanie, da się ustawić żeby na każdym stole siedzieć na tej samej pozycji?

Thorek

Napisane przez Rodrigo1988
Dzięki za pomoc.

Mam jeszcze jedno pytanie, da się ustawić żeby na każdym stole siedzieć na tej samej pozycji?

Z tego co się orientuje nie da się tego niestety zrobić.

cFany666

Trzeba zmienić widok na taki z okrągłym stołem, wtedy sie siedzi na dole zawsze.

Cześć. Mam pytanie. Ściągnęłam soft Pacific i pierwszy raz mam taką sytuację, że podczas gry na stole nie słyszę kompletnie żadnego dźwięku. Bardzo mi to utrudnia grę, bo jednocześnie gram na kilku roomach i nie mam żadnej informacji, że mój ruch, a to dla mnie jest mało komfortowe podczas gry. W głównym lobby jest zakładka settings, a tam opcja "sounds", którą mam nieaktywną.., szarą.., w przeciwieństwie do innych opcji w głównym lobby, które są czarne i mogę w nie kliknąć. Jednocześnie kolega ściągał oprogramowanie 888 i nie było u niego problemu. Graliśmy ten sam turniej, on słyszał dźwięk, a ja nie. We wszystkich innych roomach nie mam takiego problemu w ogóle. Proszę o pomoc.
Aha, dodam, że niestety, ale już na 5 minut po ściągnięciu softu strasznie żałuję, że mój bonus z Poker Strategy właśnie wyląduje na Pacific. Korzystam z naprawdę wielu roomów, ale ten jednogłośnie stwierdzam, że jest najgorszy i totalnie mało przejrzysty. Swoją drogą, może ktoś wie czy jest taka możliwość aby odrazu móc zmienić room z bonusem z Poker Strategy zanim jeszcze PS mi go przeleje na konto gracza? Akurat jest sobota, więc pewnie najprędzej w poniedziałek kasa się pojawi na koncie 888. Można temu jakoś zapobiec i zmienić room? Niestety miałam znikomy wybór, bo większość poker roomów miałam już wcześniej ściągniętych i na nich grałam. Z propozycji Poker Strategy zostały mi raptem 888, bet365 i jeszcze jeden mało znany room. Strasznie żałuję, że nie doczytałam, że PKR też jest w ofercie, bo kilka dni temu sama ściągnęłam room i gram sobie na nim. Jestem pod ogromnym wrażeniem PKR. Strasznie uzależnia, ale trzeba mieć sporo czasu, by tam grać.

Thorek

Witaj Kleopatra23. Jeśli nie otrzymałaś jeszcze kapitału startowego to napisz proszę ticket do supportu. Jeśli zlecenie na przesłanie pieniędzy jeszcze nie wyszło, to myślę, że jest szansa na zmianę. Co do braku dźwięków, to wydaje mi się, że mógł to być jakiś błąd przy instalacji oprogramowania i po prostu nie masz dźwięków zainstalowanych na dysku, przez co opcje sounds są nieaktywne. Spróbuj przeinstalować oprogramowanie.

Pozdrawiam.

Dźwięk już mam i teraz zobaczyłam w ustawieniach, że można też mieć podczas ruchu wyskakujące okno, a nie tylko migające w pasku, co jest akurat super w momencie jak gram w kilku roomach jednocześnie. Oczywiście pani z Supportu powiedziała, że nie ma takiej możliwości ;) Zresztą, we wszystkim o co pytałam wprowadziła mnie w błąd. :facepalm: