Ekhm, zawsze u mnie była i działała, teraz dostępna tylko opcja przez Wire transfer. Ktoś coś?:f_eek:
Dołączam się do pytania, czy jedyną opcją wypłaty jest wire transfer (u mnie jedyna chyba że czegoś nie wiem), i czy wypłata może być na konto z którego wpłacam np. na złotówkowe w pkobp czy muszę załozyć rachunek walutowy.
Chyba jest jeszcze inaczej zrobiłem wpłatę przez skrilla i wyskoczyło mi że mogę też zrobić wypłatę przez skrilla tylko z różnymi limitami, mam jeszcze jedno pytanie jeżeli prześlę znajomemu z mojego konta kase i on będzie chciał zrobić wypłatę to czy to jest legalne czy mogą mi konto zamknąć z jakiegoś tam powodu (dla zainteresowanych dlatego pytam bo mogę mu zwrócić pożyczoną kase)
Dopytałem na live czacie i zostało mi wyjaśnione:f_grin: Jeśli nie robi się depozytu wybraną metodą przez rok, to znika ona z opcji wypłaty i trzeba zrobić kolejny depozyt.
@pimposz - no zgadza się, możesz wypłacać na wszystko to, przez co złożyłeś depozyt + Wire transfer. Co do twojego ostatniego pytania to ciężko mi powiedzieć, ale rozumiem twój niepokój, osobiście bym takich metod unikał bo łatwo dojść co się tak naprawdę dzieje, czy to zgodne czy niezgodne z ich zasadami jednak nie mam pewności.:f_drink: