Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Podobno miał ostatnio powstać nowy soft z zintegrowanymi przerwami. Czy wiecie kiedy zostaną wprowadzone te przerwy?
Czytałem tego newsa już wczoraj, ale przerwy wciąż są nie zsynchronizowane (przynajmniej wczoraj nie były). Podczas startu softu, pojawił się tylko komunikat, że zostanie pobrane nowe oprogramowanie, ale nic się nie zaczęło ściągać. Pobrałem soft ze strony, przeinstalowałem i dalej żadnych zmian. Tobie Basitan udało się pobrać nowy soft?
Mam następujący problem z softem.
Jakiś czas nie grałem. Dzisiaj zalogowałem się i chciałem uruchomić jakiś stolik i po każdej próbie uruchomienia stolika był komunikat że Explorer zamyka program bo wystąpił jakiś błąd, nieprawidłowa operacja.
Odinstalowalem soft, zainstalowałem na nowo ze ston 888 i pojawił się następujący kokomunikat:
Uploaded with ImageShack.us
następnie po naciśnięciu ok:
Uploaded with ImageShack.us
Zaznaczam że połączenie cały czas było ok.
Powtórzyłem operację i to samo, nie wiem co można na to poradzić?
Witaj.
Z tego co widzę ściągnąłeś niektualne oprogramowanie 888. Skorzystaj z tego linku https://polska.pokerstrategy.com/888poker/
Pozdrawiam.
Dzięki, skorzystałem z linku i pomogło, faktycznie stary soft cały czas instalowałem. Dziwne to, bo instalkę pobierałem na świeżo ze stron 888.