Mam kilka pytan odnosnie tego roomu i stawek nl10/25 na ile stolach maksymalnie moge grać, jak jest z ruchem całą dobe jest akcja czy tylko w konkretnych godzinach i przede wszystkim poziom oraz bonsuy.
z gory dzieki.
Mam kilka pytan odnosnie tego roomu i stawek nl10/25 na ile stolach maksymalnie moge grać, jak jest z ruchem całą dobe jest akcja czy tylko w konkretnych godzinach i przede wszystkim poziom oraz bonsuy.
z gory dzieki.
Jest ograniczenie do 8 stołów, poziom niski, stołów dużo, z bonusów wychodzi zwrot ok. 20%.
Na NL10 ruch jest całą dobę, poziom tragiczny, nl20-30 jest juz troche trudniej jesli chodzi o table selection ale i tak zawsze znajdziesz stolik z kilkoma fishami. Potrzebny jest tylko dobry mindset i brm, bo jak wiadomo "fisze farcom".
W zasadzie bonusa mozna potraktowac jako 20% rb, bo jak Ci sie skonczy, piszesz do supportu i dostajesz kolejnego reload bonusa
Tylko wplacac i grac
W sumie wszystko racja to co piszecie : ) no i ogolnie lepiej grac na wiekszej ilosci stolow bo dosyc dlugo sie gra rozdania. W porownaniu z innymi platformami np PokerStars to jest duza roznica... A tak to fajnie sie gra. Nie mam zastrzezen jak na razie do 888 : ) pozdro ludzie
Nie wiadomo o jaką odmianę chodzi ale i tak każdy się wypowie o swojej, jeden o SH drugi o FR, trzeci o PLO, czwarty o Limit Holdem i każdy jest zadowolony