Przejdź do forum
Nieczytelne stoliki

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nieczytelne stoliki

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
547 Wyświetlenia
djalbert182
Oldschool Grinder

Postanowiłem wypróbowac ten poker room, ale pierwsze wrażenie jest takie, że nie umiem sobie skonfigurować tego 888 + HUDa, żeby stoliki były w miarę czytelne.
Załączam screen jak to u mnie wygąda, a dodam, że momentami było znacznie gorzej, tylko screen zrobiłem już pod koniec grania, jak nie było pełnego stolika.
Po pierwze HUD z HM2 nie jest dopasowany do rozkładu graczy przy 888, ustawia mi te statystyki tak jakby to byl iPoker, a na 888 gracze sa troche inaczej przy stoliku ustawieni.
Po drugie wogóle wygląd kart, kolory (wydaje mi sie ze i tak wybralem najlepsze) wydaje mi się, że dalej jest bardzo mało czytelne. Bardzo dużo błędów zrobiłem wynikających z tego, że niedokładnie widziałem sytuacje na stoliku, możecie się pochwalić swoimi ustawieniami? Jak to wszystko skonfigurowac żeby dalo się grać?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
7WaysToWin
PokerStrategist

a wiesz, że HUDa możesz sobie poprzesuwać? bodajże PPM (jak się nie da, to w ustawieniach HUDa odznaczyć 'Lock HUD layout' czy coś takiego)

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

u mnie tak to wygląda:

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Napisane przez innocent2102
Witaj,

u mnie tak to wygląda:

No znacznie lepiej, a jak zmusiłeś HUDa do tego żeby tak działał? Odznaczenie 'Lock HUD layout' wystarczy, czy coś więcej?

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist