Przejdź do forum
nie dziala HUD na c...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nie dziala HUD na cashu

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,743 Wyświetlenia

Witam mam anstepujacy problem, że nie działa mi HUD z Hm2 na cashu na 888 natomiast na s&g i mtt bez probemu działa...caly czas wyswietla mi sie tylko waiting for hands
Dzieki za pomoc

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
baxx1989
Oldschool Grinder

Język masz ustawione na ang?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

Też miałem problem z importem rąk ostatnio, musiałem przeinstalowac HM2 wraz z bazą. Nie wiem czy to ten sam problem, nie grałem SNG.

Odpowiedz
Cytat
zibik21
Oldschool Grinder

ja równiez mam ten sam problem na mtt działa a na cashu nie działa jest jakas mozliwość rozwiązania tego problemu bo nie wchodzi ponowna instalacja huda mam HM1. proszę o pomoc

Odpowiedz
Cytat
Krzysiek02
PokerStrategist

Napisane przez zibik21
ja równiez mam ten sam problem na mtt działa a na cashu nie działa jest jakas mozliwość rozwiązania tego problemu bo nie wchodzi ponowna instalacja huda mam HM1. proszę o pomoc

A jak masz ustawiony import rąk w HM? Jeśli masz ustawione na Tournament to spróbuj zmienić na Table.

Odpowiedz
Cytat
pershing
Poker Player

HM1 Hud nie działa na 888 cash tables - tylko mtt/sng

Odpowiedz
Cytat
Dante872
PokerStrategist

mam wersje 1.13.01 i normalnie wszystko działa

Odpowiedz
Cytat

Czy ktoś znalazł jakieś rozwiązanie co do huda? Mi też nie działa na cashu, poszukam coś na google w międzyczasie.

Ok wystarczy update oprogramowania i wszystko działa

Odpowiedz
Cytat
lukasz702
Oldschool Grinder

witam.ja mam duzy problem z hudem na 888.odinstalowałem hm1 i baze danych. zainstalowałem od nowa i mam obecnie wersje 1.12.10b i myslałem ze jest ok bo załapal, ale po chwili znikł. pozniej uzywajac table finder i załapało tylko nie aktualizowało rak tzn jak załapało i bylo 25 rak to po kolejnych kilku rekach tez było 25 rak. jak mozna to naprawic bo troch to klopotliwe. dzieki za pomoc. dodam rowniez ze sciaga rece normalnie do statystyk table menager widzi stoly ale przy liczbie graczy jest 0.

Odpowiedz
Cytat
lukasz702
Oldschool Grinder