Przejdź do forum
najnowszy888 instal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

najnowszy888 instal/update i WinXP_32b_sp3 +ie6 ???

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
377 Wyświetlenia
Fastjack09
Elite Grinder

wiatma czy ktos uzywa powyzszego setupa tj winXPpl 32bit sp3 + internet_explorer_6??? i mu dziala tzn sie uruchamia klient po instalce/updacie?

nie uzywalem 888 jakis czas i po updacie ost. /reintalce przestalo sie wogole odpalac tzn odpala proces i po paru sekundach zamyka bez zadnej reakcji

chcialbym potwierdzic tylko czy jest mozliwe dzialanie 888 nowego na Wxp +ie6-->> bo to imho jest przyczyna nie odpalania(oczywiscie moze byc setki innych powodow np niestandardowe ustawinia javy/itp whatever czy blokada mojego usera/ip ze strony 888[jakis czas temu chcieli zebym byl "betatesterem" ich najnowszej wersji ale ich olalem..._)

tak wiec jesli ktos uzywa 888 na IE6(nieupgradowane wyzej bo np nie uzywa tego badziewia do niczego tj ie7/8/9)
to z gory dzieki za info

pzdr

PS NAPEWNO nie zamierzam updatowac ie6 dla jakiegos random softu(888:-)
ie7 akurat posiadam ale jako osobny progrAM a nie jako update na ie6
wiec interesuja mnie tylko i wylacznie odpowiedzi od kogos uzywajacego ie6 i 888

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ja używam Windows XP z SP3 i mam IE7.0 i wszystko działa poprawnie więc chyba czeka Cię po prostu update IE skoro wszystko wskazuje na to, że jest to właśnie przyczyna problemu :P.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat