Gra ktos MTT na 888 i chce pogadac ?
Dosc niski poziom graczy przy malych buyinch. Dlugie rozdania sa troche to meczy ale nie jest zle. Dzis gralem jakis nowy turniej buy-in 99c 1,5k$ turbo zajalem 1msc ogolnie to oplaca sie wygrywac
wysokie wygrane sa. gralem 3h przy czym okolo 200 rąk zrobilem a gralo 400+ ludzi. pozdro
HM2 działa poprawnie na 888? Jak wygląda sytuacja z turniejami + 11 $ wpisowe? (jakie pule i ilu ludzi mniej więcej gra w tych turniejach?) Jak wygląda sytuacja z cashNL10 i w górę? Sporo stołów? Dużo regów :P?
wiem, ze to glupio zabrzmialo "oplaca sie wygrywac" ale tylko dlatego tak napisalem bo to jeden z nielicznych pokerroom w ktorym za 1 msc wygrywa sie wiecej niz w innych jest wiecej % przydzielonych... na 888 gram od paru dni i nie wiem jak dokladnie wyglada to wszystko ale ludzi w turniejach nie gra az tak duzo.
podajcie taka rozpiske turków z micro mtt na 888 nie mam tam konta i nie mam jak sprawdzic i zobaczyc.dzieki z góry
cos kolo 6 sie zaczal. dobrze, ze byla opcja "pozna rejestracja" to mnie uratowalo, bo bym sobie w nim nie zagral ;p
Napisane przez rojas94
Próbowałem znaleźc ten turniej ale nie ma takiego w zakonczonych na 888poker...
tez teraz patrzalem i tez nie moge go znalezc ale jest taki, bo gralem. A na jutro rano jeszcze nie ma moze bedzie pozniej widoczny
Napisane przez rojas94
Próbowałem znaleźc ten turniej ale nie ma takiego w zakonczonych na 888poker...
Na ósemkach czasem tak jest, że zakończony turniej znika z lobby na dobre. I prawdopodobnie nie będzie go też w topsharku. A przynajmniej tak było w przypadku mojego "znikającego" turnieju.