Odpaliłem dzisiaj 888, zacząłem otwierać stoły cash i przy 8 wyskakuje mi że limit stołów osiągnięty. Jest jakaś możliwość zwiększenia tego limitu bądź całkowite go wyłączenie ?
Witam,
Tak, wystarczy napisać do suportu, tudzież poprosić o zwiększenie limitu stołów, nie wiem jakie jest optimum
Napisane przez kostekm1
Znów jakiś chory pokerroom?
Czym to jest podyktowane,nie chcą zarabiać???
Nie rozumiem tego...
Odpowiedz supportu:
Napisane przez 888support/i]
Dear Member,Thank you for contacting 888poker.
In order to maintain smooth flow and ensure the maximum enjoyment for our members, we have taken the decision to limit the number of simultaneous tables any member can have open to 8.
Although we appreciate that some of our players prefer to play more than 8 tables, we believe that this decision will benefit the majority of our players by providing flowing, exciting poker on all our tables.
We apologise for any inconvenience this may cause you, and we hope you will continue to enjoy the games here at 888poker
We appreciate your patience and thank you for choosing 888poker.
Sincerely,
Daniel Wade
Support Manager
Wyglada na to ze nie ma mozliwosci zwiekszenia limitu stolow.
Sami sobie strzelaja w stope, wiadomo ze mniej stolow to mniejszy rake po co to robia ?
Dostałem taką samą odpowiedź. Chyba im odpiszę że jak nie zwiększą mi limitu co najmniej do 12-14 stołów przeniosę się na inny pokerroom.
To dziwna sprawa. Ja pamiętam jak jeszcze był stary soft to nie musiałem nic pisać i grywałem 12 stołów. Skoro taka jest ich odpowiedź to widocznie pojawił się taki limit.
tez sie dowiedzialem, ze mozna max 8
najsmieszniejsze jest to ze jak sie gra 8 mtt i odpala sie kolejny, to nie wypisze cię z tego nadprogramowego tylko się siedzi na sitoucie poki się zwolni slot:D
Napisane przez KudlatyPL
tez sie dowiedzialem, ze mozna max 8![]()
najsmieszniejsze jest to ze jak sie gra 8 mtt i odpala sie kolejny, to nie wypisze cię z tego nadprogramowego tylko się siedzi na sitoucie poki się zwolni slot:D
ta, to genialne rozwiązanie roomu...
teraz nie można się zarejestrować do wszystkiego na początku sesji, tylko trzeba rejestrować się po każdym zwolnieniu stolika
bez sensu , 888 poker broni się przed regularsami grającymi 20 stołów naraz w ten sposób to panowie czołówki nigdy nie dogonicie