Przejdź do forum
Kontakt z supportem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kontakt z supportem

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
4,184 Wyświetlenia
chakatej

Cześć
Ma ktoś nr telefonu do nich może być ang? Próbowałem się połączyć ostatnio ale nie mogłem, na maile mi nie odpisują. Mam zablokowane konto ale mieszkam w Norwegii od półtora roku i chce zmienić konto na norweskie ale nie mogę się z nimi skontaktować. Napoczatku szło gładko wysłałem maila dostałem odp żeby napisać na maila oparations..@cos tam dostałem odp ze potrzebują dokumentu wysłałem i brak odp. Wysłałem jeszcze raz i dalej brak odp od kilku dni. Chce do nich zadzwonić ale nr tel nie działają...

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

tak sie sklada ze kilka dni temu dzwonilem do supportu 888 aby wyjasnic pewną kwestie dotyczaca konta i dowiedzialem sie ze konta polakow sa permanentnie zamkniete i w momencie kiedy wyprowadzasz sie do innego kraju musisz otworzyc NOWE konto. wyslalem takze maila do supportu aby potwierdzic to info i takze otrzymalem taka odpowiedz: kiedy twoja lokalizacja bedzie inna niz polska mozesz otworzyc nowe konto zrobic depozyt i grac.

dzwonilem na ten numer +12 z safe cashier'a 888 a potwierdzalem to info na formularzu kontaktowym ze strony.

Odpowiedz
Cytat
chakatej Autor wątku
chakatej

Ooo to by ułatwiło bardzo sprawę. To w takim razie robię nowe konto dzięki :)

Odpowiedz
Cytat
chakatej Autor wątku
chakatej

A mógłbyś mi tak na wszelki wypadek podać ten nr z sagę cashiera +12 ? Bo ja nie mogę się nawet zalogować do cashiera

Odpowiedz
Cytat

+12684844868

Odpowiedz
Cytat
SirMario

Ile kosztuje rozmowa z tym numerem?

+12684844868 to kraj Antigua and Barbuda (Karaiby)

Odpowiedz
Cytat