Przejdź do forum
Kilka pytań ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kilka pytań ?

15 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,692 Wyświetlenia
Sobol6301

Poszukuję roomu do gry na stawkach NL25- NL-50 SH .
Chciałbym zapytać jak wygląda traffic na 888 ? Ile ogólnie graczy gra na tym roomie w godzinach szczytu i po za nim. Jaki jest poziom graczy? Czy przeważają stoły z VPip >30? Czy można wybrać preferowane miejsce i czy nie ma problemu z hudem na tym roomie ?

14 odpowiedzi
coldfus1on

teraz:
nl20 ok 20 stolow tyle mniej wiecej tez nl50

mozna wybrac preferowane miejsce i hud dziala jak nalezy

Thorek

Witaj.

Dużo zależy od tego w jakich godzinach zamierzasz grać. Jeśli są to typowe godziny dla Europejczyków to 888poker jak najbardziej się do tego nadaje, tak samo zresztą jak poker roomy z sieci iPoker takie jak William Hill, czy Poker770. Jeśli lubisz pograć w godzinach nocnych czy popoludniowych, to lepiej jednak pograć na P*, gdzie zawsze znajdziesz przeciwników do gry.

Pozdrawiam.

ripper92

A jak się sprawa ma odnośnie NL100, znajdą się jakieś fisze??
Bo jak sciągnełem soft to o godzinie 21:30 to widze same full staki siedzą co sugeruje że to regularsi, na wszystkich stołach jest jeden gość z 60BB i 2-3 szortów.
A regularsi to raczej dobrzy są czy można ich exploitować spokojnie?

Thorek

Fakt, że ktoś gra pełnym stackiem wcale nie oznacza, że jest graczem dobrym i spokojnie można od wielu słabych i średnich graczy ciągnąc value.

Pozdrawiam.

ripper92

Napisane przez Thorek
Fakt, że ktoś gra pełnym stackiem wcale nie oznacza, że jest graczem dobrym

Najczęściej właśnie to będzie oznaczać, a jak ktoś gra jakimiś śmiesznymi 60bb to na 97% jest fiszem :f_ugly:

Thorek
ripper92

No ale ja przecież nie mówie że każdy full stack jest dobry :facepalm:
Ale tendencja jest na tyle wiarygodna że można wyciągnąć już jakieś wnioski :D
Pozatym to zależy też od limitów, na mikro częściej fisze będą full stackami, na NL100 prawie nigdy.

bastian081

Na 888 proponuje grać na stolikach jackpot. Można na nich wybrać czy grasz o jackpota wtedy do każdego rozdania dopłacasz 0,5$ lub możesz wyłączyć tą opcję wtedy pobierany jest tylko rake. Nie jestem pewien czy rake jest taki sam jak na innych stołach ale imo tak. Na tych stołach jest wielu słabych graczy tzn. tych którzy mają włączoną opcję gry o jakcpota, grają oni często niepełnym stackiem poza tym często będą dobierać do straight flusha lub karety wbrew oddsom. Na tych stołach widać kto gra a kto nie gra o jackpota. Stoliki jackpotowe są na NL 100, NL 200 a wyżej to już nie jestem pewien. Na pewno są na FR na SH też nie jestem pewien bo już nie gram na tym roomie.

kopas27

Witam,
zadam tutaj pytanie, ponieważ nie chce otwierać nowego wątku. Widze że dyskusja toczy sie na temat sh a ja chciałbym zapytać jak oceniacie poziom nl50-100 FR w stosunku do p*??

Thorek
Fastjack09

oczywiscie ze poziom jest tu slabiutki na micro/low cash
bo to room tylko dla "prawdziwych idiotow" jesli chodzi o pw
== rake cap 4$ lololol

dochodowe dla graczy na 888 sa tylko stoly 1k+ szczegolnie allinn
sng DONs 50$, troszke trudniej jest na 20(mniej luckboxow)
a najwiekszymi wygrywajacymi na CASSAVIE sa
ludziki z SNG--HU 30$ i wyzej (ale PS narazie nie promuje tej odmiany i dzieki bogu zato:)
i w mniejszym stopniu SH

inne gry sa tam narazie oplacalne tylko dla casyna

hks83

głupie pytanie ale dawno nie bylem na 888 wiec teraz sie gubie i nie moge znalesc zadnego freerola : / poradzi ktos co gdzie zaznaczyc zeby je znalesc ?
pozdrawiam

imgoingtomirage

Wybierz sobie zakładkę All Games, Tournaments, All i posortuj turnieje według Buy-in (klikając na tą kolumnę) :).

Pozdrawiam.

hks83

podziekował