Przejdź do forum
Jaka to siec?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaka to siec?

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
3,347 Wyświetlenia
CichyGrzmot

Jaka to siec i jakie roomy wchodza w jej sklad? Gdzie jest najlepsza oferta rakebackowa?

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
slawciu

Sieć: pacific poker
Jakie roomy to nie wiem bo tylko 888poker znam.
A RB tam praktycznie nie istnieje.. http://www.thenuts.com/888-poker-offer/ Nie wiem co grasz ale poziom VIP i tak pewnie ciężko będzie CI osiągnąć.

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot Autor wątku
CichyGrzmot

No ja mam zawsze bronze albo silver :D Bogactwo z RB...

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux

Rozumiem że poszukujesz jakiegoś roomu gdzie będzie wysoki rakeback i masa fishy do ogolenia:)
Ja również poszukiwałem dochodowych roomów. Widzisz co się dzieje. Pokerromy dzielą graczy, coraz trudniej jest zarabiać pieniądze. Cały czas poszukuje. Aktualnie jednak doszedłem do wniosku że najlepiej grzecznie grac na ipoker. Na niektórych roomach możesz mieć zwrot raku od 55 do 70% i jak dobrze poszukasz można znaleść jeszcze dochodowe stoły.
Przyszłości jednak na dłuższą mete w ipoker nie widzę. Znalazłem taką sieć enet poker gdzie myślę na ten moment jest najwięcej słabych graczy. Pograłem tam 2 tygodnie ale musiałem zrezygnować gdyż mam pt4 które z tą siecią nie działą. Ale nawet bez huda byłem w stanie dochodowo grać. Więc jest potencjał.

Odpowiedz
Cytat

do pacyfic nalezy rowniez lotos poker, fajny room

Odpowiedz
Cytat
maaryoush

Napisane przez CichyGrzmot
Jaka to siec i jakie roomy wchodza w jej sklad? Gdzie jest najlepsza oferta rakebackowa?

leniuszek :)

Uploaded with ImageShack.us

Na lotosie i 848 grałem. Generalnie jeśli chodzi o vip to różnic nie widziałem, natomiast te skiny jakoś gorzej chodzą. W sensie sprawdzania wyrabianego first depo na przykład. Na bałwankach wszystko widać, na tych innych ni cholery to nie działało i ciągle musiałem supportu pytać jak stoję z progresem. Na 848 first depo ma nieco inną formułę, dostaje się 25% instant (z zablokowaną wypłatą oczywiście) a resztę trzeba wyrobić na zasadzie wszystko albo nic w określonym czasie.
Cam poker nie chodzi na skinach jeśli się nie mylę.

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Na niektórych roomach możesz mieć zwrot raku od 55 do 70%

Tyle, że to są te roomy z drugiej puli, zaregowane do granic absurdu.

Pograłem tam 2 tygodnie ale musiałem zrezygnować gdyż mam pt4 które z tą siecią nie działą. Ale nawet bez huda byłem w stanie dochodowo grać. Więc jest potencjał.

Żaden hud tam nie działa i nie ma raczej widoków na to by działał. Z wypłatami też ciężko.

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot Autor wątku
CichyGrzmot

Co znaczy ciezko ? Dlugo trzeba czekac, czy jest ryzyko, ze po wplacie juz swoich pieniedze nie zobaczymy?

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Co znaczy ciezko ? Dlugo trzeba czekac, czy jest ryzyko, ze po wplacie juz swoich pieniedze nie zobaczymy?

To znaczy, że możesz swoich pieniędzy już nie zobaczyć.

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux

Ja założyłem konto na howdy poker. Jest to jakis pośrednik który w swojej ofercie ma kilka sieci. Tak jak już wspominałem wpłaciłem tam kasę i mogłem bezproblemowo przelewać te środki między poszczególnymi sieciami. Z wypłatą również nie miałem żadnego problemu. Jedyny problem miałem z hudem ale wiem że na enet poker działa hm2 po dokupieniu jakiegoś dodatku. Już dalej się tym nie interesowałem

Odpowiedz
Cytat
Rumak87

Napisane przez Edziorrr

To znaczy, że możesz swoich pieniędzy już nie zobaczyć.

Moze o wyplate ciezko z tych krzakow co podal kolega wyzej. A 888 same w sobie wspolpracowalo z PS i jest godne zaufania. Na pieniazki trzeba czekac zawsze 4dni robocze.

Odpowiedz
Cytat

pierdolicie głupoty, skąd mozecie wiedziec jak tam nie graliscie. wyplacalem z lucky ace, lotos poker i littlewood (popularny dosyc w Uk) bezproblemowo. w tych innych nie gralem, ale nie powinno byc problemow. sprawdzcie siec affiliate, jak macie panel z 888 to wyplaca bezproblemowo. To ze nie wspolpracuje z PS nie znaczy ze krzak

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Napisane przez esiok6
pierdolicie głupoty, skąd mozecie wiedziec jak tam nie graliscie. wyplacalem z lucky ace, lotos poker i littlewood (popularny dosyc w Uk) bezproblemowo. w tych innych nie gralem, ale nie powinno byc problemow. sprawdzcie siec affiliate, jak macie panel z 888 to wyplaca bezproblemowo. To ze nie wspolpracuje z PS nie znaczy ze krzak

Piszemy o enecie kolego ;)

Odpowiedz
Cytat
maaryoush

Napisane przez Edziorrr

Napisane przez esiok6

Piszemy o enecie kolego ;)

No właśnie, wątek się rozwarstwił :)
Co do Pacyfika to potwierdzam, ani z 848 ani z lotosa nie było problemów z wypłatą. I to nawet bez weryfikacji dokumentów.

Odpowiedz
Cytat