Witam.
Gdzie można sprawdzić obrót kapitału startowego 50$?
Witaj marcinos na naszym forum.
Niestety w przeciwieństwie do standardowo wyrabianych bonusów tutaj nie masz możliwości sprawdzania postępu na bieżąco, aczkolwiek możesz napisać do supportu 888 maila z prośbą o informację na ten temat.
Pozdrawiam.
Można sprawdzić obrót , sprawdzając ile się ma status points-ów . 1pkt = 10$ postawionych.
Napisane przez Giewont90
Można sprawdzić obrót , sprawdzając ile się ma status points-ów . 1pkt = 10$ postawionych.
No właśnie, jak to jest dokładnie z tym obrotem? ja dostaję 1pkt za 1 turniej 5,5$, czyli obracam 5,5$ albo 5$. Może grając turniej wychodzi inaczej? a Twoje obliczenia są pod gry cash?
Pozdrawiam
No nie do końca giewont masz rację, bo na 888.com są statusy i im wyższy status masz tym więcej punktów zdobywasz z taką samą liczbę ugranego rake.
mam pytanie, może nie trochę nie zwiazane z tematem:
dostałem owe 50$ obecnie mam 60$. ugrałem jakies 5 tych ich śmiesznych punktów.
Czy jak np. ugram 150 dolarów to owe 100 wygrane będę mógł bez problemu wypłacić ???
Pozdrawiam
Cześc MrocznyElf.
Tutaj znajdziesz informacje na temat kapitału startowego na 888poker.
Aby móc wypłacić 50 $, musisz postawić zakłady przy stołach pokerowych na 888poker co najmniej 5000 $ – każdy dolar z otrzymanego kapitału startowego może zostać wielokrotnie postawiony.
Zarówno darmowe 50 $, jak i wygrane z nich pochodzące można wypłacić dopiero po spełnieniu warunków uwalaniania bonusu.
Pozdrawiam.
Napisane przez Giewont90
hmm nie wiem czy dobrze kombinuje
aby zdobyć srebrny statut należy uzbierać 500 ptk. Wg tego co napisałeś, jeśli za każde 10 dolarów dostajemy 1ptk ( na poziomie niebieskim i brązowym punkty sa naliczane w ten sam sposób. Są tutaj dwa rodzaje puntkacji - Status Points oraz Rewards points dopiero od srebrnego statusu za każde 1SP dostajesz 2RW)
kombinując dochodzę do wniosku, że aby wyrobić bonus wystarczy mieć ( aż bądź albo) srebrny status bądź ugrać 500 rewards points będąc na statusie niebieskim lub brązowym
Pozdrawiam