Przejdź do forum
Dziwne praktyki na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dziwne praktyki na Poker 888

16 Posty
9 Użytkownicy
2 Reakcje
2,009 Wyświetlenia

Dostałem informację od Poker 888, że wygrałem bilet na turniej. Sprawdziłem i rzeczywiście tak, więc natychmiast się zarejestrowałem i wyłączyłem oprogramowanie. Gdy przyszedł czas na turniej, jakieś 30 minut przed turniejem już nie mogłem dostać się na stronę Poker 888 i teraz jest już 30 minut po rozpoczęciu mojego turnieju i dalej mam komunikat, że klient jest upgraded - no i mój ticket poszedł się j....ć Często doświadczacie takiego stanu na Poker 888?

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
hermenegilda
PokerStrategist

a mój ticket poszedł p.....ć się.Na tym roomie to norma ,daj sobie spokój z nimi bo dostaniesz nerwicy.pozdro=)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziwie się, że mimo wielu problemów z Poker 888 pokerstrategy nie ostrzeże swoich graczy a dalej promuje takiego pokerooma. Na stronach anglojęzycznych jest opisane wiele problemów z tą platformą pokerową. Kasuje dzisiaj tego pokera i nigdy więcej Poker 888.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj arthur70,

Przeniosłem Twój temat do działu 888Poker.

Szkoda, że nie skontaktowałeś się z supportem tego poker roomu, bo mógłbyś odzyskać ticket, jeśli problem ten leżał po stronie 888Poker.

W ofercie PokerStrategy.com jest wiele innych platform i jeśli ten poker room nie przypadł Ci do gustu to możesz wybrać inny ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Absolutnie nie chciałem atakować Pokerstrategy. Poprostu chciałem abyście przyjrzeli się tej sytuacji bo wiem, że jest wielu takich jak ja, którzy zawiedli się na Poker 888. Ja ten Pokeroom skasowałem i nadmieniam, że to nie jest moja wina, że nie mogłem zalogować się do Poker 888 ponieważ póżniej logowałem się do przynajmniej trzech innych pokeroomów i wszystko było ok. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
matehouse
PokerStrategist

W ofercie PokerStrategy.com jest wiele innych platform i jeśli ten poker room nie przypadł Ci do gustu to możesz wybrać inny ;)

Polecam inne krzaki gdzie będą także problemy :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Ja tam gram jak jeszcze był pacyfik poker i nie narzekam.
suport kompetentny, kiedy potrzebuję kodu na bonus piszę na czacie (mój angielski jest porażający na minus) i dostaję w ciągu chwili. Soft spoko, zawiechy jak wszędzie (nie licząc ipoker bo tam tragedia), a po za tym duża ilość graczy i dużo promocji.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mareczek000
PokerStrategist

Roomu nie polecam. Juz ze 2 lata temu pobrałem tam ze trzy miesiące. Świetnie mi szło, wygrałem trochę kasy po czym zlecilem wypłatę kilkuset dolarów. Kasę co prawda dostałem ale zaraz potem zablokowali mi konto i ostrzegli żeby nie zakładać nowego bo będzie ono kasowane. Pisałem do nich chyba ze 20 razy - zero odzewu.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kolega egrosz to chyba z innej bajki się urwał
ponieważ napisał, że gra długo na tym pokeroomie
a z jego pierwszego postu na pokerstrategy
okazuje się, że niewie jakich trackerów
można tam używać. Więc coś tu niegra.
Chyba ma coś za te zachwalanie Poker 888
tylko mało inteligetnie zaczyna te chwalenie.:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
pejczak
PokerStrategist

mam problem z hudem na 888; zeby mi załadowało staty musze wejsc na table finder i recznie odnalesc i najechac na turka wtedy dopiero odpalaja staty

Odpowiedz
Cytat
pejczak
PokerStrategist

co mam zrobic zeby mi automatycznie ładowało
z góry dziex za pomoc
NIECH RUSH BEDZIE Z WAMI !!!!!!!!!!

Odpowiedz
Cytat
Bezimienny90
Oldschool Grinder

pejczak czekaj na aktualizacje hm2

Odpowiedz
Cytat
pejczak
PokerStrategist

a co masz taki problem tez czy tylko to jets twoja sugesrja?!

Odpowiedz
Cytat
Tinchy92
Oldschool Grinder

Sporo osob ma taki problem po ostatniej aktualizacji. Trzeba czekac na update

Odpowiedz
Cytat
pejczak
PokerStrategist

dzieki za info ;];] chodz jak sie gra ok 10 stolików to to jest bardzo uciarzliwe mam nadzieje ze sie pospiesza

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez arthur70
kolega egrosz to chyba z innej bajki się urwał
ponieważ napisał, że gra długo na tym pokeroomie
a z jego pierwszego postu na pokerstrategy
okazuje się, że niewie jakich trackerów
można tam używać. Więc coś tu niegra.
Chyba ma coś za te zachwalanie Poker 888
tylko mało inteligetnie zaczyna te chwalenie.:f_biggrin:

Jak zwykle aby dowalić, bystrzacha, to czemu tam nie odpowiedziałeś?
Dostałem klucz na rok do pokeroffice od konkurencyjnej strony i nie wiem czy mogę go używać "inteligencie".Ot wszystko.

Odpowiedz
Cytat