Przejdź do forum
Codziennie wyplaty ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Codziennie wyplaty - nie robia problemow?

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
681 Wyświetlenia
Certh

Siemka!

Planuje zalozyc konto na tym roomie i pykac sobie wyrabiajac bonus. Chcialbym w tym celu codziennie dokonywac depozytu, a po sesji wyplacac fundusze (zdecydowana wiekszosc).
I tu dwa pytania;
1 - Czy wyplacajac kase nastepnego dnia po pierwszym depozycie trace prawo do wyrabiania bonusu od pierwszego depozytu?
2 - Czy pokerroom nie robi problemow w takim codziennym przelewaniu kasy?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Pomarancza

1. Nie tracisz
2. Nie wiem

Problem jest taki, że w najlepszym wypadku kasa płynie 4 dni, więc nie dasz rady wypłacać codziennie, chyba że chodzi Ci o wypłacanie tego co ugrałeś. Druga sprawa, że w ten sposób zapłacisz strasznie dużo prowizji za przelewy, co jest też bez sensu.

Odpowiedz
Cytat
Lukaszq15

Napisane przez Pomarancza
1. Nie tracisz
2. Nie wiem

Problem jest taki, że w najlepszym wypadku kasa płynie 4 dni, więc nie dasz rady wypłacać codziennie, chyba że chodzi Ci o wypłacanie tego co ugrałeś. Druga sprawa, że w ten sposób zapłacisz strasznie dużo prowizji za przelewy, co jest też bez sensu.

Przelewy mogą być darmowe np. netteler.

Odpowiedz
Cytat
hawu220

Napisane przez Lukaszq15

1. Nie tracisz
2. Nie wiem

Przelewy mogą być darmowe np. netteler.

Skrill raczej tez :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza

Na pewno nic nie pobierają? Mi tam w sumie zawsze za przewalutowanie żarli, ale sądziłem, że część za przelewy też biorą.

Odpowiedz
Cytat
hawu220

Na pewno nic nie pobierają? Mi tam w sumie zawsze za przewalutowanie żarli, ale sądziłem, że część za przelewy też biorą.

Jesli masz to i to w tej samej walucie to nic.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

Konto w USD, ale czy na pewno?
prawdopodobnie masz niezmieniona walute na koncie 888

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza

Napisane przez kNoq001

Konto w USD, ale czy na pewno?
prawdopodobnie masz niezmieniona walute na koncie 888

Znaczy mam dwie różne waluty, więc jestem świadom przewalutowania. Po prostu myślałem, że biorą jeszcze grosik od samego przelewu.

Odpowiedz
Cytat