Witam,

Wszystkie inne zakładki działają a tutaj nie mogę wybrać ani tematu stołu, ani wyglądu kart, nie wiem co się stało, czy oprócz reinstalla istnieje jakaś inna opcja, żeby to naprawić? Nie chcę tracić ustawień i od nowa ustawiać wszystko.
Witam,

Wszystkie inne zakładki działają a tutaj nie mogę wybrać ani tematu stołu, ani wyglądu kart, nie wiem co się stało, czy oprócz reinstalla istnieje jakaś inna opcja, żeby to naprawić? Nie chcę tracić ustawień i od nowa ustawiać wszystko.
Cześć,
Nie jesteś sam, bo widzę, że był już kiedyś taki przypadek. Niestety bez odpowiedzi.
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=378559
Nie wiem, dlaczego tak się dzieje
Jakiś błąd softu najprawdopodobniej.
Pozdrawiam
Zrobiłem reinstalla, ale dalej to samo... Jest możliwość jakoś inaczej zmiany kart? Tylko na tym mi zależy.
W folderze C:\Users\NAMEUSER\AppData\Roaming\PacificPoker (Windows 7) znajduja sie dwa foldery: Poker i Pokerex. Przegladnij czy masz w nich pliki od grafiki. Jesli byloby cos skopane moge wyslac Ci swoje.
Spróbuj zainstalować soft z opcją "uruchom jak administrator". Może coś z prawami dostępu się pokopało.
Już tak instalowałem, a także tak własnie odpalam soft, jest to uwłaczające, że nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania problemu :/
Sprobuj w C:\Program Files (x86)\PacificPoker wlaczyc plik Unwise.exe i wybrac opcje Napraw. Jesli nic nie da powiedz mi jeszcze czy masz sam folder PacificPoker, o ktorym wspomnialem we wczesniejszym poscie.
Zrobiłem reinstalla, tzn na dysku 'C' ja mam tylko windowsa, ale ogólnie kiedy wziąłem opcję 'repair' to już nie mogłem się od wczoraj połączyć z roomem, nie mam pojęcia co się dzieje, ale coraz bardziej to zniechęca do tej firmy.

PO OKOŁO 10 REINSTALLACH DALEJ TEN SAM PROBLEM...
OK, TO JUŻ NAPRAWIŁEM.
Czy byłby ktoś tak miły i wysłał mi folder z tematami stołów, albo kart? Nigdzie go nie mogę znaleźć, a zależy mi tylko i wyłącznie na zmianie kart, a na wersji oprogramowania w przeglądarce nie mogę powiększyć/zmniejszyć okna dlatego tam nie mam za bardzo jak grać.
Jak to naprawiles? Moze sie przyda kiedys mi czy komus innemu
W linku te dwa foldery z plikami od layoutu. Dodany jest tam jakis layout, ktory mi pasowal. Link Text...
To jest chore, te foldery wkleiłem do folderu 888 i są... ale dalej nie mogę wybrać tematu stołu ani wyglądu kart
taki folder nie został wykryty...
ja mam na dysku E zainstalowane oprogramowanie całe.
No to zamien tylko literke pierwsza
Druga sprawa to musisz miec pokazane ukryte pliki i foldery w systemie, odsylam Link Text.... Sprobuj teraz znalezc ten folder
Zrobiłem wszystko tak jak wyżej napisałeś, dalej nie pomogło, już się muszę pogodzić z tym, że nie mogę zmienić koloru kart
Próbowałem na przeglądarce grać, ale tam nie można okienek powiększać/pomniejszać co jest niewygodne.