Przejdź do forum
BRAK MOŻLIWOŚCI WYB...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BRAK MOŻLIWOŚCI WYBRANIA LAYOUTU

20 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,770 Wyświetlenia
xDUSZEK
Elite Grinder

Witam,

Wszystkie inne zakładki działają a tutaj nie mogę wybrać ani tematu stołu, ani wyglądu kart, nie wiem co się stało, czy oprócz reinstalla istnieje jakaś inna opcja, żeby to naprawić? Nie chcę tracić ustawień i od nowa ustawiać wszystko.

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć,

Nie jesteś sam, bo widzę, że był już kiedyś taki przypadek. Niestety bez odpowiedzi.
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=378559

Nie wiem, dlaczego tak się dzieje :(
Jakiś błąd softu najprawdopodobniej.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Zrobiłem reinstalla, ale dalej to samo... Jest możliwość jakoś inaczej zmiany kart? Tylko na tym mi zależy.

Odpowiedz
Cytat
Karol07
Oldschool Grinder

W folderze C:\Users\NAMEUSER\AppData\Roaming\PacificPoker (Windows 7) znajduja sie dwa foldery: Poker i Pokerex. Przegladnij czy masz w nich pliki od grafiki. Jesli byloby cos skopane moge wyslac Ci swoje.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

nie mam w ogóle tych folderów :f_o:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Spróbuj zainstalować soft z opcją "uruchom jak administrator". Może coś z prawami dostępu się pokopało.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Już tak instalowałem, a także tak własnie odpalam soft, jest to uwłaczające, że nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania problemu :/

Odpowiedz
Cytat
Karol07
Oldschool Grinder

Sprobuj w C:\Program Files (x86)\PacificPoker wlaczyc plik Unwise.exe i wybrac opcje Napraw. Jesli nic nie da powiedz mi jeszcze czy masz sam folder PacificPoker, o ktorym wspomnialem we wczesniejszym poscie.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Zrobiłem reinstalla, tzn na dysku 'C' ja mam tylko windowsa, ale ogólnie kiedy wziąłem opcję 'repair' to już nie mogłem się od wczoraj połączyć z roomem, nie mam pojęcia co się dzieje, ale coraz bardziej to zniechęca do tej firmy.

^
|
|
|
|
|

PO OKOŁO 10 REINSTALLACH DALEJ TEN SAM PROBLEM...

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

OK, TO JUŻ NAPRAWIŁEM.

Czy byłby ktoś tak miły i wysłał mi folder z tematami stołów, albo kart? Nigdzie go nie mogę znaleźć, a zależy mi tylko i wyłącznie na zmianie kart, a na wersji oprogramowania w przeglądarce nie mogę powiększyć/zmniejszyć okna dlatego tam nie mam za bardzo jak grać.

Odpowiedz
Cytat
Karol07
Oldschool Grinder

Jak to naprawiles? Moze sie przyda kiedys mi czy komus innemu :) W linku te dwa foldery z plikami od layoutu. Dodany jest tam jakis layout, ktory mi pasowal. Link Text...

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

To naprawiłem po prostu przez ponowne zainstalowanie (za 10 razem zadziałało).

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

To jest chore, te foldery wkleiłem do folderu 888 i są... ale dalej nie mogę wybrać tematu stołu ani wyglądu kart :why:

Odpowiedz
Cytat
Karol07
Oldschool Grinder

Wkleiles je tu C:\Users\NAMEUSER\AppData\Roaming\PacificPoker ?

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

taki folder nie został wykryty...
ja mam na dysku E zainstalowane oprogramowanie całe.

Odpowiedz
Cytat
Karol07
Oldschool Grinder

No to zamien tylko literke pierwsza :) Druga sprawa to musisz miec pokazane ukryte pliki i foldery w systemie, odsylam Link Text.... Sprobuj teraz znalezc ten folder :)

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Zrobiłem wszystko tak jak wyżej napisałeś, dalej nie pomogło, już się muszę pogodzić z tym, że nie mogę zmienić koloru kart :D

Odpowiedz
Cytat
Whiistler
PokerStrategist

Spróbuj na sofcie bez kasyna link

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Próbowałem na przeglądarce grać, ale tam nie można okienek powiększać/pomniejszać co jest niewygodne.

Odpowiedz
Cytat