W tej nowej promocji liczone jest pierwsze 150 rąk dnia. Dziś z ciekawości sprawdzam tablicę wyników żeby dowiedzieć się ile trzeba mniej więcej ugrać pkt do nagrody, a tam ludzie na pozycji około 100 mają ponad 3k pkt.
Wynika z tego , że średnio w każdej ze swoich 150 rąk musieli trafić przynajmniej parę, grając 100% rąk. Ewentualnie flusha 33 razy na 150 rąk
WTF? Założyłem, że sumy pkt są dopiero po jednym dniu czyli po 150 rękach.
Właśnie miałem poruszyć tą sprawę..
To jest śmiech po prostu i szczerze mówiąc nie mam na to wytłumaczenia.
Jak k***a po 300 rozdaniach ktoś może mieć 6k punktów gdzie za ROYAL FLUSHA dostaje się 500 pkt. Czyli wychodzi na to, że ktoś trafił royala co najmniej 12 razy. Mi w ostatnich 200k rozdaniach zdarzyło się to dosłownie parokrotnie.
Wariancja ?
Ci co grają PLO mają przewagę
Co do promocji, pierwsze 150 rąk dziennie, gdzie doszło do wyłożenia, albo ręką wygrała postflop. Co nie zmienia faktu, że różnica jest diametralna, w Naszej "konferencji" po pierwszym dniu 3 osoby miały +1.5k pkt, a tu potem boom...
a mnie nawet nie ma na liście mimo że gram od początku promocji, napisałem do nich z pytaniem dlaczego mnie nie ma to w mailu zwrotnym napisali mi tylko o której godzinie lista jest aktualizowana. L O L !
Dlaczego Cię nie ma na liście to jest chyba proste, ranking zawiera tylko 3000 miejsc. Wniosek - nie jesteś w TOP3000
Napisane przez pershing
Dlaczego Cię nie ma na liście to jest chyba proste, ranking zawiera tylko 3000 miejsc. Wniosek - nie jesteś w TOP3000![]()
wydaje mi się że powinienem być..
Dajcie spokój z tą promocją.. Ja pierwszego dnia trafiłem w pierwszych 150 rozdaniach quada, 2x flusha + kilka razy pary i też nie było mnie po pierwszym dniu w top 3000.
Żal.
Faktycznie, nie brałem pod uwagę graczy PLO którzy mają gigantyczną przewagę nad holdemowcami.
Jak wynika z regulaminu promocji punkty uzyskane za układy w omahę to 40% tych podanych w tabeli.
Ja I i II dnia bylem w tabeli - po I dniu mialem 890 punktow, a po drugim 1270 (zajebiste miejsce nr 2671).
Z tego co widze jeszcze punktow za wczorajsze rece nie naliczyli, ale bylo slabo wiec na cuda nie ma co liczyc.
Te 8480 u goscia na I miejscu - wow. Mi wychodzi, ze przy udanym dniu 2tys pkt. to maks, ktory jestem w stanie wyciagnac ze 150 rak.