Przejdź do forum
BIG BANG leaderboar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BIG BANG leaderboard nowa promocja WTF?

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,016 Wyświetlenia
grzek
PokerStrategist

W tej nowej promocji liczone jest pierwsze 150 rąk dnia. Dziś z ciekawości sprawdzam tablicę wyników żeby dowiedzieć się ile trzeba mniej więcej ugrać pkt do nagrody, a tam ludzie na pozycji około 100 mają ponad 3k pkt.
Wynika z tego , że średnio w każdej ze swoich 150 rąk musieli trafić przynajmniej parę, grając 100% rąk. Ewentualnie flusha 33 razy na 150 rąk :)
WTF? Założyłem, że sumy pkt są dopiero po jednym dniu czyli po 150 rękach.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
kodiusz
PokerStrategist

Właśnie miałem poruszyć tą sprawę..
To jest śmiech po prostu i szczerze mówiąc nie mam na to wytłumaczenia.
Jak k***a po 300 rozdaniach ktoś może mieć 6k punktów gdzie za ROYAL FLUSHA dostaje się 500 pkt. Czyli wychodzi na to, że ktoś trafił royala co najmniej 12 razy. Mi w ostatnich 200k rozdaniach zdarzyło się to dosłownie parokrotnie.
Wariancja ?

Odpowiedz
Cytat
pershing
Poker Player

Ci co grają PLO mają przewagę ;) Co do promocji, pierwsze 150 rąk dziennie, gdzie doszło do wyłożenia, albo ręką wygrała postflop. Co nie zmienia faktu, że różnica jest diametralna, w Naszej "konferencji" po pierwszym dniu 3 osoby miały +1.5k pkt, a tu potem boom...

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

a mnie nawet nie ma na liście mimo że gram od początku promocji, napisałem do nich z pytaniem dlaczego mnie nie ma to w mailu zwrotnym napisali mi tylko o której godzinie lista jest aktualizowana. L O L !

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

już nie mówiąc o tym ile pokerów trafiają ci z czołówki :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
pershing
Poker Player

Dlaczego Cię nie ma na liście to jest chyba proste, ranking zawiera tylko 3000 miejsc. Wniosek - nie jesteś w TOP3000 :truestory:

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

Napisane przez pershing
Dlaczego Cię nie ma na liście to jest chyba proste, ranking zawiera tylko 3000 miejsc. Wniosek - nie jesteś w TOP3000 :truestory:

wydaje mi się że powinienem być..

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar
Poker Player

oj

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Dajcie spokój z tą promocją.. Ja pierwszego dnia trafiłem w pierwszych 150 rozdaniach quada, 2x flusha + kilka razy pary i też nie było mnie po pierwszym dniu w top 3000.
Żal.
Faktycznie, nie brałem pod uwagę graczy PLO którzy mają gigantyczną przewagę nad holdemowcami.

Odpowiedz
Cytat
Kohan669
PokerStrategist

Jak wynika z regulaminu promocji punkty uzyskane za układy w omahę to 40% tych podanych w tabeli.

Odpowiedz
Cytat
antybiotykmik
PokerStrategist

Ja I i II dnia bylem w tabeli - po I dniu mialem 890 punktow, a po drugim 1270 (zajebiste miejsce nr 2671).
Z tego co widze jeszcze punktow za wczorajsze rece nie naliczyli, ale bylo slabo wiec na cuda nie ma co liczyc.

Te 8480 u goscia na I miejscu - wow. Mi wychodzi, ze przy udanym dniu 2tys pkt. to maks, ktory jestem w stanie wyciagnac ze 150 rak.

Odpowiedz
Cytat