Przejdź do forum
888 czyli PacyficPo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 888 czyli PacyficPoker, kto tam gra

27 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
4,963 Wyświetlenia
sebczuks
PokerStrategist

Witam wszystkich, od jakiegos czasu gram na 888, powiem szczerze ze bardzo podoba mi sie ich soft, ale prawde mowiąc cieżko tam znaleść jakiegos Polaka, czy ja jestem poprostu jakis inny :) ze lubie tam grac, czy jest ktos jeszcze kto tam gra, chetnie z nim porozmawiam na temat pewnych problemow, które czesto tam powstaja, np. ciezko usiąść do stołu full ring, czesto jest tak, ze wywala mnie z calej platformy i musze ponownie sięlogowac.

Jezeli ktos tam gra, prosze o kontakt

Pozdro All

26 odpowiedzi
JacekPL
PokerStrategist

Ja tam grałem, jak i na każdej innej platformie.

Soft jest w porządku. Niebawem tam wrócę. :P

Gomez224
PokerStrategist

Mam pytanie żeby nie zakładac wątku gdzie jest opcja żeby zapisywac Hand History ???

Pozdrawiam

sebczuks Autor wątku
sebczuks
PokerStrategist

Na pacificu musisz sciagnac "Pacific Hand Grabber" on zapisuje historie rak

ja tam gram ;)

Gomez224
PokerStrategist

Kto by chciał wymienic się oddam 37,5$ na Pacificu a potrzebuje na Starsy.

frozen9
PokerStrategist

Hej;]

Ja także mam pytanie odnoście Pacific.
Gram NL Sh. Dużo jest taki stolików na tym roomie?:>

Aksolot
Oldschool Grinder

Też się podłączę do wątku bo planuje tam założyć konto dla wyrobienie bonusa.

Ktoś może orientacyjnie powiedzieć ile czasu może zająć jego wyrobienie grając jakieś 12h tygodniowo, po 9 stołów FR, NL50?

Anty
Oldschool Grinder

Ja tam grałem pół roku i jest to jeden z 3 moich ulubionych.
Z całej platformy też mnie wywala, ale jest to mały minus w porównaniu do zalet:
1) w miarę szybki soft, jest info na temat szybkości pokoju
2) co prawda bonus trudny do wyrobienia i mało czasu na niego dają (jeden z gorszych) ale przynajmniej nikt nie powie że stosujesz chip dumping. Zagrania jakie tam są wykraczają poza rejony wyobraźni. Zdarzają się gracze z taktyką albo fold albo all in :) na pre flopie :)
3) okazjonalnie dają dodatkową kasę i jak potrujesz im tyłki z jakimś problemem to dla świętego spokoju też rzucą parę groszy.

Minus taki, że punkty (i to cały ich chyba program lojalnościowy) wymieniane są w sposób bardzo nie opłacalny. Dużo ludzi, dużo słabych graczy. W sumie cały przekrój i techniki gry dowolne (na co ostatnio jestem uczulony)

A jeśli chodzi o dostanie się na stolik to wpisujesz się na listę i pozostaje czekać.

Minus czy plus zależy od gustu
wypłaty zawsze po 3 dniach, zawsze o regularnej porze jeśli chodzi o moneybookers (o 1-2 w nocy wysyłają) a na moneybookers są w okolicach 17-19 czyli w godzinach takich że szybko można wycofać kasę i nie trzymać jej w tym niebezpiecznym miejscu.

Też się podłączę do wątku bo planuje tam założyć konto dla wyrobienie bonusa. Ktoś może orientacyjnie powiedzieć ile czasu może zająć jego wyrobienie grając jakieś 12h tygodniowo, po 9 stołów FR, NL50?

Jeśli się nic nie zmieniło, to każde rzucone na stół 1000 $ daje Ci 100 pkt i nie ważne czy pobrali od tego rake'a czy ktoś sprawdził itp.
Widzę że punkty naliczają tak jak na luckyacepoker, a tam do wyrobienia mialem 1250 pkt i 30 dni. Pamiętam że wracając z pracy zawsze grałem od 20 do 1 nocy srednio na 3 stolikach short stack NL 100. 4-5 razy w tygodniu po 4-5 godzin i pamiętam że zabrakło mi 2 dni :/ czyli jakies 70 - 100 godzin na 1250 pkt.
Ty masz 2 razy mniej czasu, 2 razy nizszym limitem ale 3 razy więcej stołów. Czyli szacunkowo powinieneś dociągnąć do 700-900 punktów. :)

Podobne witryny do 888 to littlewoodpoker i luckyacepoker ale najlepsze jest 888

Aksolot
Oldschool Grinder

Odświeżę temat.

Mam chyba mały problem z wpłatą kasy na ten room.

(ok pierwszy problem rozgryzłem ale pojawił się drugi)

(drugi też się rozwiązał ;) )

galer
Oldschool Grinder

Witam.

Czy jest jkaiś czas na wyrobienie bonusa od Ps na 888? Nie widzę żadnych informacji na ten temat w "przeglądzie bonusów", a tutaj ktoś pisał, że dają na to mało czasu. Chodzi mi tu o bonus 50% a nie ten 75% gdzie rzeczywiście jest napisane że 30 dni.
Prosze o szybką odpowiedź.

Anty
Oldschool Grinder

hmm, na szybko to mogę tylko powiedzieć że jest napisane że w przypadku bonusu 50% musisz obrócić tą kwotę kilkanaście razy. W takim przypadku są to jedne z szybszych bonusów. Nawet jeśli jest to miesiąc to powinien spokojnie starczyć bo w tym bonusie zasada jest taka:

... każde rzucone na stół 10 $ daje Ci 1 pkt i nie ważne czy pobrali od tego rake'a czy ktoś sprawdził itp.

W przypadku bonusu 75% to szkoda słów, nawet nie próbuj chyba że nie masz co robić albo grasz na wysokich stawkach.

do wyrobienia mialem 1250 pkt i 30 dni. Pamiętam że wracając z pracy zawsze grałem od 20 do 1 nocy srednio na 3 stolikach short stack NL 100. 4-5 razy w tygodniu po 4-5 godzin i pamiętam że zabrakło mi 2 dni :/ czyli jakies 70 - 100 godzin na 1250 pkt.

Dla każdych 100$ bonusu masz do wyrobienia 1000 pkt. Ja tak jak w cytacie grałem bardzo długo i do człapałem do ok 1200 pkt. Gdybym wiedział że tak ciężko będzie to bym zrezygnował i wyrabiał na innej platformie bonus. 30 dni to porażka.
Ale ten za 50% jest jak najbardziej bardzo korzystny :)

Czy ktoś kto ma konto na 888 mógłby łaskawie zerknąć czy jest tam PLO i jesli jest ile stołów PLO100 śmiga?

Wielkie dzięki z góry

Aksolot
Oldschool Grinder

W tym momencie jest dostępny 1 stolik PLO50 na którym siedzi jeden Brazylijczyk. Wyżej już nic nie ma

Aksolot napisał
W tym momencie jest dostępny 1 stolik PLO50 na którym siedzi jeden Brazylijczyk. Wyżej już nic nie ma

Hmm, szału nie ma;)

Hejka,

Niedawno odebralem na pacificu bonus od PS i tu moje pytanie czy komus udalo sie go ugrac i wyplacic? Czy chcieli jakies potwierdzenie tozsamosci i czy obylo sie bez problemow?

Druga sprawa to prosze o porade jak najszybciej bedzie obrocic te 5000$ na stole pokerowym (taka odpowiedz dostalem od supportu gdy pytalem o wyplate),
z tego co zauwazylem to za gre w turnieju $5 + 50c dostaje 1 FPP latwo przelieczylem ze potrzebuje zdobyc 1000 FPP (support napisal ze mam na to 90 dni), mam studia i na pokera moge poswiecic do 2-3 godz wiec nie wiem czy mi sie uda.

A udalo mi sie wygrac jeden wiekszy turniej i mam 400$ z tego bonusu, i teraz co radzicie jak najszybciej go ugrac??

mefiprv
PokerStrategist

ja gram na 888 od jakis 2-3 tyg z tymze stosunkowo mało łacznie moze po godz dziennie z bonusu 50 zrobilem 70 i gram tylko SSS na 0,5/0,1 i te freerolle które sa co 2 godz.Generalnie soft moze byc ,jezeli chodzi o poziom to wydaje mi sie ze jest dosc niski ,chociaz specem nie jestem.
Mam tam do wyrobienia jakis bonus 100$ ale narazie z 800 punktów ugrałem chyba 30 ale na to wogole mało patrze ale o ile dobrze pamietam to mam na to 4 msc chyba .

forrestmj79
Oldschool Grinder

ja gram od wczoraj 4 stoliki FLFR 1/2 i 130 punktów po 4 godzinach

Qba119
Oldschool Grinder

Siema All! Mam problem z wejsciem na stol:/ wylacza mi sie soft calkowice pomocy!!!

kabulek
Oldschool Grinder

sciagnij sobie angielski soft i zacznie dzialac