Ja tam grałem pół roku i jest to jeden z 3 moich ulubionych.
Z całej platformy też mnie wywala, ale jest to mały minus w porównaniu do zalet:
1) w miarę szybki soft, jest info na temat szybkości pokoju
2) co prawda bonus trudny do wyrobienia i mało czasu na niego dają (jeden z gorszych) ale przynajmniej nikt nie powie że stosujesz chip dumping. Zagrania jakie tam są wykraczają poza rejony wyobraźni. Zdarzają się gracze z taktyką albo fold albo all in
na pre flopie
3) okazjonalnie dają dodatkową kasę i jak potrujesz im tyłki z jakimś problemem to dla świętego spokoju też rzucą parę groszy.
Minus taki, że punkty (i to cały ich chyba program lojalnościowy) wymieniane są w sposób bardzo nie opłacalny. Dużo ludzi, dużo słabych graczy. W sumie cały przekrój i techniki gry dowolne (na co ostatnio jestem uczulony)
A jeśli chodzi o dostanie się na stolik to wpisujesz się na listę i pozostaje czekać.
Minus czy plus zależy od gustu
wypłaty zawsze po 3 dniach, zawsze o regularnej porze jeśli chodzi o moneybookers (o 1-2 w nocy wysyłają) a na moneybookers są w okolicach 17-19 czyli w godzinach takich że szybko można wycofać kasę i nie trzymać jej w tym niebezpiecznym miejscu.
Też się podłączę do wątku bo planuje tam założyć konto dla wyrobienie bonusa. Ktoś może orientacyjnie powiedzieć ile czasu może zająć jego wyrobienie grając jakieś 12h tygodniowo, po 9 stołów FR, NL50?
Jeśli się nic nie zmieniło, to każde rzucone na stół 1000 $ daje Ci 100 pkt i nie ważne czy pobrali od tego rake'a czy ktoś sprawdził itp.
Widzę że punkty naliczają tak jak na luckyacepoker, a tam do wyrobienia mialem 1250 pkt i 30 dni. Pamiętam że wracając z pracy zawsze grałem od 20 do 1 nocy srednio na 3 stolikach short stack NL 100. 4-5 razy w tygodniu po 4-5 godzin i pamiętam że zabrakło mi 2 dni :/ czyli jakies 70 - 100 godzin na 1250 pkt.
Ty masz 2 razy mniej czasu, 2 razy nizszym limitem ale 3 razy więcej stołów. Czyli szacunkowo powinieneś dociągnąć do 700-900 punktów.
Podobne witryny do 888 to littlewoodpoker i luckyacepoker ale najlepsze jest 888