Przejdź do forum
50000$ giant frerol...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50000$ giant freroll

14 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,502 Wyświetlenia
naturehol

jw. Ma ktoś może harmonogram tych turniejów? wszystkie soboty czy jak to wygląda?

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
luck92

Tak wszystkie w soboty. Na początku były jeszcze w środy ale chyba frekwencja nie była zadowalająca.

Odpowiedz
Cytat

Hej, czy aby dostać tiket do tego turnieju trzeba wyrobić w tygodniu 25 pkt na tej aplikacji mobilnej czy można na sofcie pc?

Odpowiedz
Cytat

Raczej na aplikacji, bo ja gram na pc i ugrałam więcej punktów i nie dostałam wejściówki żadnej.

Odpowiedz
Cytat
abdelors

Notabene ja dostalem juz chyba 6 ( w sumie ) tych wejsciowek. Jedynie co to sciagnalem aplikacje i sie na niej zalogowalem.

Odpowiedz
Cytat
Przemkooo

Ja zrobiłem punkty na kompie i dostałem emaila żeby ściągnąć aplikacje na komórkę , to dostane bilet. Ściągnąłem pograłem trochę casha na komórce i biletu nie dostałem. Taka sama sytuacja z promocja bukmacherska, postaw zakład za 10$ , dostaniesz freebet za 10$. Postawiłem, a freebeta nie dostałem.

Odpowiedz
Cytat

@Przemkooo - może spróbuj zagadać z tym do supportu, dlaczego nie dostales biletu

BTW. Wczoraj dostałem takiego maila:

Deposit $10 or more with the promo code MY50k to get:
• Free ticket to the $50,000 - £30,000 GIANT Freeroll
• 10% deposit bonus up to $100

Odpowiedz
Cytat
pershing

Aby dostać ticket(y) do tego freerolla, należało się zapisać do promocji (wyskakiwał pop up po logowaniu) i każdy miał osobne warunki do spełnienia, najczęściej ugrać xxx pkt.

Odpowiedz
Cytat
ewenement8

Dostał ktoś jakąś ofertę promocyjną na ten turniej w tę sobotę?
Ja dostałem przez ostatnie 2 tygodnie 2 oferty,że wystarczy wpłacić depozyt żeby zdobyć bilet a w tym tygodniu jeszcze żadnej.
Nie wiem czy to dlatego,że zrobiłem cash out czy się po prostu wypieli na polaków.

Odpowiedz
Cytat

Wczoraj dostalem na maila ponowienie depo min 10$ plus kod ten który wyżej pisałem. Może odezwij się na chacie do nich i spytaj czy jak wpłacisz z takim kodem to dostaniesz bilet ;)

Odpowiedz
Cytat
ewenement8

Zaryzykowałem i wpłaciłem depozyt z tym kodem no i depozyt przeszedł(co dziwne bo mi kiedyś prawidłowe kody nie przechodziły) a biletu nie dostałem.
Więc odradzam wpisywać ten kod jak ktoś go nie otrzymał,tak samo jak odradzam robić cash outy jak ktoś chcę pograć te szalone freerolle.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Ja wpłaciłem 10$ i wpisałem kod i jestem jako jeden z pierwszych zarejestrowany na sobotni freeroll. Nie było problemów.

Odpowiedz
Cytat
luck92

Ja za to mam tych biletów już z 10. Dostaje je regularnie co 3 dni. Muszę każdego dnia wydać 130$ na wpisowe i wystarczyło raz zalogować się do apl mobilnej. Do tego użyłem kody My50k żeby dostać instant bonus i także nie było problemu ani z bonusem ani kolejnym ticketem.

Odpowiedz
Cytat
ewenement8

Kończy już 888 tą promocje?
Dziś zagrałem i shipneło $60.
Wie ktoś ile w sumie było tych turków o $50k?
Moim zdaniem więcej graczy z hajsem by przyciągneli jakby organizowali promocyjne turnieje z dużo pulą gwarantowaną i symbolicznym wpisowym.

Odpowiedz
Cytat