jw. Ma ktoś może harmonogram tych turniejów? wszystkie soboty czy jak to wygląda?
Tak wszystkie w soboty. Na początku były jeszcze w środy ale chyba frekwencja nie była zadowalająca.
Hej, czy aby dostać tiket do tego turnieju trzeba wyrobić w tygodniu 25 pkt na tej aplikacji mobilnej czy można na sofcie pc?
Raczej na aplikacji, bo ja gram na pc i ugrałam więcej punktów i nie dostałam wejściówki żadnej.
Notabene ja dostalem juz chyba 6 ( w sumie ) tych wejsciowek. Jedynie co to sciagnalem aplikacje i sie na niej zalogowalem.
Ja zrobiłem punkty na kompie i dostałem emaila żeby ściągnąć aplikacje na komórkę , to dostane bilet. Ściągnąłem pograłem trochę casha na komórce i biletu nie dostałem. Taka sama sytuacja z promocja bukmacherska, postaw zakład za 10$ , dostaniesz freebet za 10$. Postawiłem, a freebeta nie dostałem.
@Przemkooo - może spróbuj zagadać z tym do supportu, dlaczego nie dostales biletu
BTW. Wczoraj dostałem takiego maila:
Deposit $10 or more with the promo code MY50k to get:
• Free ticket to the $50,000 - £30,000 GIANT Freeroll
• 10% deposit bonus up to $100
Aby dostać ticket(y) do tego freerolla, należało się zapisać do promocji (wyskakiwał pop up po logowaniu) i każdy miał osobne warunki do spełnienia, najczęściej ugrać xxx pkt.
Dostał ktoś jakąś ofertę promocyjną na ten turniej w tę sobotę?
Ja dostałem przez ostatnie 2 tygodnie 2 oferty,że wystarczy wpłacić depozyt żeby zdobyć bilet a w tym tygodniu jeszcze żadnej.
Nie wiem czy to dlatego,że zrobiłem cash out czy się po prostu wypieli na polaków.
Wczoraj dostalem na maila ponowienie depo min 10$ plus kod ten który wyżej pisałem. Może odezwij się na chacie do nich i spytaj czy jak wpłacisz z takim kodem to dostaniesz bilet
Zaryzykowałem i wpłaciłem depozyt z tym kodem no i depozyt przeszedł(co dziwne bo mi kiedyś prawidłowe kody nie przechodziły) a biletu nie dostałem.
Więc odradzam wpisywać ten kod jak ktoś go nie otrzymał,tak samo jak odradzam robić cash outy jak ktoś chcę pograć te szalone freerolle.
Ja wpłaciłem 10$ i wpisałem kod i jestem jako jeden z pierwszych zarejestrowany na sobotni freeroll. Nie było problemów.
Ja za to mam tych biletów już z 10. Dostaje je regularnie co 3 dni. Muszę każdego dnia wydać 130$ na wpisowe i wystarczyło raz zalogować się do apl mobilnej. Do tego użyłem kody My50k żeby dostać instant bonus i także nie było problemu ani z bonusem ani kolejnym ticketem.
Kończy już 888 tą promocje?
Dziś zagrałem i shipneło $60.
Wie ktoś ile w sumie było tych turków o $50k?
Moim zdaniem więcej graczy z hajsem by przyciągneli jakby organizowali promocyjne turnieje z dużo pulą gwarantowaną i symbolicznym wpisowym.