Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1st depo

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,159 Wyświetlenia

Ciut różne są tu informacje:

https://polska.pokerstrategy.com/888-pacific-poker/download

https://polska.pokerstrategy.com/888-pacific-poker/free50

Jak to w końcu wygląda po ostatnich zmianach?
Zastanawia mnie jeszcze ile czasu mam na dokonanie 1st depo, bo nigdzie nie jest napisane, że jest jakiś limit na pierwszą wpłatę.
Kiedyś dostałem drugi kapitał startowy na pacific poker, ale jeśli dokonam po niecałym roku (nie pamiętam ile dokładnie minęło) wpłaty to dalej mogę skorzystać z bonusu?
Czy powinienem w końcu użyć jakiegoś kodu, czy tylko dokonać wpłaty, bo o tym też są dość "niezbieżne" informacje w linkach, które podałem.

11 odpowiedzi
Thorek

Witaj.

Jeżeli korzystałeś z kapitału startowego, to przy wpłacie możesz skorzystać tylko z bonusu 75% aż do 300 $.

Pozdrawiam.

Cześć.

Jeśli nie wpłacałeś jeszcze swoich pieniędzy po otrzymaniu darmowego kapitału,

możesz skorzystać z kodu bonusowego pokerstrategy60 przy depozycie.

Nie mamy informacji na temat okresu czasu, w jakim musisz wpłacić własne środki, więc

ograniczenia czasowego nie ma.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki panowie za rozwianie wątpliwości :f_thumbsup:

Dinopo

Mam pytanie malutkie ^^.
Co sie stanie jak nie zdaze wyrobic bonusu?
2 miesiace kupa czasu niby problem ze byc moze nie bede mogl wogole grac przez dluzszy okres czasu , a SNG 2$ ~ nie dostarczaja zbyt duzej ilosci pkt...
To zniknie mi ta kaska dodana instant tak? + oczywiscie jakies dolce wyrobione juz z bonusu.
I inne pytanko znacznie latwiej tutaj wyrabiac na cash tables?

Thorek

Witaj.

Zdecydowanie łatwiej wyrabia się bonus na stolikach cashowych. Turnieje nie nadają się na grę pod rake. Nie mniej jednak co do pierwszego pytania. Pierwsza część bonusu, którą dostajesz od razu jako instant cash pozostaje twoja nawet jeśli nie wyrobisz pozostałej części bonusu.

Pozdrawiam

Dinopo

Instant? I co zostaje jedynie jak sie skonczy czas?
Bo na pewno nie moznaby jej od razu wyplacic przeciez to oczywiste gdyz sie im by nie oplacalo...
A tak samo z czasem jesli sie przedawni byloby glupota , bo ludzie wplacaliby tu kaske i zostawiali na 2 miechy.... wiec to takze wyglada jak falsz...
Wiec jak to jest dokladnie?

Od tygodnia licze ile razy na tym sofcie wygrywa Ax vs pocket (wyzszy od x).
Do tej pory jest 312 do 206... ktos powie mi , ze to mala probka rak pewnie....
Ale Ax ma ~ 28-30% na wygranie gdy pocket ma 70%... , a tu uwzgledniam jedynie taka sytuacje...(wiec 500+ identycznych sytacji to juz sporo) inne uklady jak dochodzily A to tez magia , ale liczylem na razie tylko to...
Sytuacja dosc komiczna , soft jest tragiczny.
Kolejne akcje ciekawe ktore sobie licze.
6 razy juz mialem sytacje tutaj , ze ktos ma karte Xa przeciwnik aY a flop jest XXXYY (kolejnosc identyczna). I ktos mi powie , ze jest duza szansa?
Moze to na prawde zbiegi okolicznosci , ale jakbym mial je wszystkie pisac to ten post bylby jeszcze dluzszy , a jest juz spory ^^.
Szacunek dla ludzi , ktorzy graja na tym sofcie :f_ugly:
Ogolnie strasznie smiechawo ^^ (nie pozytywnie).

Thorek

Przepraszam rzeczywiście mój błąd.

Bonus zostanie przekazany na twoje konto zaraz po tym, jak wpłacisz tam swoje pieniądze. Musisz zdeponować przynajmniej 400 $, aby dostać natychmiastowo 200 $ w promocji.

Przed wypłaceniem tych środków musisz postawić przy stolikach 20 razy tyle, ile bonusu otrzymałeś. Oznacza to, że jeżeli otrzymałeś od 888poker dodatkowe 100 $, to musisz wykonać zakłady w wysokości 20 x 100 $ = 2000 $, aby móc je wypłacić. Aby uwolnić pełne 200 $ bonusu, musisz wykonać zakłady na kwotę 4000 $.

Czyli dosjtaesz od razu, ale żeby wypłacić pieniądze musisz obrócić nimi. Nie mniej jednak masz na to więcej czasu niż 2 miesiące.

Pozdrawiam.

"Aby uwolnić pełne 200 $ bonusu, musisz wykonać zakłady na kwotę 4000 $."

Czyli liczą się wszystkie pieniądze jakie dajemy do rozdania czy rake?

jesli mialbys wyrobic 4000 $ rake za 200 $ bonusu to o ja pier..le :D mysle ze chodzi tu o kase wrzucona do puli

Lepiej się upewnić ;)

Thorek

Raczej na pewno są to pieniądze włożone do puli, tzn. te od których została pobrana prowizja, ale o takie szczegóły trzeba już pytać support 888.