Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] KJo NL100

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
233 Wyświetlenia

Prima Network $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 836787
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $135.39
SB: $278.30 33/13/2.7 wts 35 w$sd% 43 fold to cbet 43 hands 95
BB: $122.69
UTG: $234.34
Hero (MP): $110.00
CO: $134.50

Pre Flop: ($1.50) Hero is MP with K :diamond: J :heart:
1 fold, Hero raises to $3, CO calls $3, 1 fold, SB calls $2.50, 1 fold

Flop: ($10.00) 4 :club: J :spade: 7 :club: (3 players)
SB checks, Hero bets $6.00, CO folds, SB calls $6

Turn: ($22.00) J :club: (2 players)
SB checks, Hero bets $13.00, SB raises to $37, Hero folds

Flop moglem do 7 spokojnie podciagnac.
Turn stanowi na mnie problem. Mam tu dalej value beta ale problem lezy w tym ze fish moze grac X-R z slabszymi J tak samo jak i z uzupelnionymi flushami.

1 odpowiedź
Ninjai
BlackMember

Twoje male bety na mokrych boardoach to napewno blad i leak w twojej grze. Po drugie grasz na fisha i balancing jest niewazny. Bije tutaj 8 lub 9, jak nie nawet pot. Board jest mega drawy i chcesz value. Jezeli fish cos ma, to cie sprawdzi, napewno nie odpusci => max.Value = max.betsize!

Twoj bet-sizing na turnie przeciez zdradza, ze ty tutaj nigdy nie masz koloru albo fh. Ja tutaj betuje 16-18$ i potem w zaleznosci od stackow i agresywnosci decyduje, co robic. POdane przez ciebie staty narazie nie mowia nam nic o tym, ile on raisuje blefuje etc. Widac tylko, ze nie lubi foldowac.

Ciezko mi stwierdzic, na ile twoj weak bet-sizing u niego wplywa na frekwencje blefow. Per default to jest fold, ale zauwaz, ze on tutaj raczej nie c/r Fh imo zbyt czesto, nawet jak by to bylo dobre i ty blokujesz takze set JJ. Jc zmniejsza ilosc mocnych FD u niego takze, wiec to jest close. Per default pewnie fold, ale nie az taki jasny.

Im wiecej bys podal przydatnych statow, tym lepiej by bylo mozna to ocenic.