@tool8: a tam gadanie
Nie no tak poważnie, to widocznie akurat tak trafiałeś, bo na razie to w dół na SH lecę. :/ Ale to się zmieni ! ! !
Póki co za mało rąk, żeby podsumowywać grę na SH, statsy wydają się być niezłe, a mimo to jest -3BB/100
Ale jak napisałem - za mało rozdań.
Zatem czas wrócić do pierwszego zlotu PS...
Dziękuję wszystkim, którzy ten zjazd zorganizowali. Wszystko wyszło świetnie. Jacek, Simoo brawo i po raz kolejny wielkie dzięki !
Dziękuję również wszystkim trenerom, moderatorom, autorom newsów, którzy byli obecni (Riverneed, Panadol, Maggman, Damian, Magic, Fizoloffa, Toony, AdamSz). Nie z wszystkimi miałem okazję dłużej pogadać, ale pozdrawiam Was wszystkich!
Wielkie podziękowania dla ekipy z Kartuz, która mnie zabrała ze sobą, dzięki czemu nie musiałem się telepać pociągiem. JimiCashOut, Dublin, Bocian i cała reszta: THX !
Podziękowania kieruję również do Krasa, dzięki któremu zgadałem się z wyżej wymienionym Jimim. Pozdrawiam w tym miejscu graczy z Trójmiasta: Fforresta, LuXsusa i Petesama. W tym miejscu pozdrawiam też kolegę z Gdyni, którzy śmigał z dziewczyną pociągiem i z którymi mimo że bardzo krótko, to strasznie miło mi się rozmawiało.
Serdeczne pozdro dla współlokatorów: D0c3n7a, który zbudził mnie na śniadanie i tego drugiego
którego nie byłem w stanie zapamiętać, za co w tym miejscu przepraszam. Mam nadzieję, że nie chrapałem przez te niewiele godzin snu.
Duch23, Walderam: zdrówko !
Świetnie się z Wami siedziało przy barze.
Axeld333, Hariboj z Wami też się super gadało i piło. Trzymajcie się.
To samo tyczy się kopolanda, kopalka, Berniego88 (który zdecydował się towarzyszyć mi w przedwczesnym powrocie z 'Poznania' - dzięki) i innych, których nicków nie jestem w stanie sobie przypomnieć, a z którymi rozmawiałem i piłem.
Dzięki Wam wszystkim ten zlot na długo, a może i zawsze pozostanie w mojej pamięci. Po tym spotkaniu mogę powiedzieć tylko tyle, że w pokera grają świetni ludzie, z którymi można się bawić jak mało z kim.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, którzy byli w Łodzi i do zobaczenia.