Sciagnalem wersje beta PT3 i w zwiazku z tym mam kilka pytan:
1) Czy sa gdzies wyjasnione/opisane statystyki, ktore wyswietla PT? Jesli tak, to ktore z nich sa najbardziej oplacalne (najciekawsze) do wyswietlenia jako HUD przy stole? Jesli nie ma czegos takiego, to moze bylby to dobry temat na artykul dla jakiegos zaawansowanego gracza?
Nie ukrywam, ze jak na poczatek jest tego dosc sporo i nie bardzo wiem, na co mam patrzec oraz - tym bardziej - jakie wartosci statystyk sa odpowiednie/zalecane dla graczy:
a) SSS
b) BSS
- bo podejrzewam, ze sie one roznia
2) Czy sa jakies bazy danych PT dostepne? Poki co mam baze ok 13k rak z NL10, ale jest to strasznie malo - jest tam z 4k graczy i dla kazdego po ledwie kilka rozdan - raczej ciezko na tej podstawie wyciagnac jakies wnioski... Czy mozliwa jest wymiana bazami z innymi uzytkownikami/pozniejszy import tego do PT do nowej bazy (czyli zostawiam swoja baze i do niej importuje swoje gry aby znac swoje statystyki oraz dodatkowo mam druga baze - polaczenie np 4-5 baz - zawierajaca powiedzmy kilkaset tysiecy rak) - to bylby juz niezly material do korzystania na stolikach.
Aha - widzialem jakis "podobny" temat, ale byl tam odnosnik jedynie do niemieckiego forum, a ja jestem zaawansowany ANG-user, niemieckiego ni w zab - takze prosze nie odsylac, bo i tak raczej nic nie zrozumiem.