Aktualny stan NL5 challange:

Jak na razie dość słaby run, ale jest fajnie. Prędzej czy później przyjdzie gierka gdzie będziemy trafiać, a wtedy powinno się wysypać sporo. Oczywiście te 6k handów to tylko szum statystyczny i na takie wykresy nie ma co patrzeć, ale każdy lubi wykresy to wrzucam
Ciekawe handy z dzisiaj:
Spoiler
Tutaj lokalny cwaniak, najagresywniejszy z całej ferajny. Ziom ma po 450 handach 20% 3b
i 6% range 4b (wiem, że to cold 4b, ale nie podejrzewam go o to, że w tym spocie nagle staje się NITem). Danych jak tam u niego z foldami do 5b niestety brak, ale postanowiłem go przetestować i popacz pan - trafilimy top range ziomeczka

Spoiler
Tutaj nie ugięliśmy się przeciwnościom losu i runoutu i postanowiłem grubą rybkę valuebetować do końca, jak widać na załączonym obrazku w tych poziomach valuebet to podstawa.
Tak wiem, że preflop to fold, a jeśli już chcemy grać to 3b, ale open raiser to ten sam ziom co wcześniej z 6% rangem 4betu, a caller był gruby to postanowiłem kuknąć, o jakieś agro-squeezy też się tu bardzo nie martwię.

Sporo zastanawiam się też nad rozwiązaniem sytuacji uwięzionego rolla na Unibecie. Przydałoby powoli wziąć się za zarabianie, bo przeca żreć coś musi, ale dam sobie jeszcze te kilka dni na przemyślenia i odpoczynek. Na razie nie chce mi się rozpisywać grubiej w tym temacie, może kiedy indziej przyjdzie wena.
A teraz tam tara dam dam dam :
Analiza video z rozegranej sesji
1. Nagrywasz 15-30 min Twojej gry na GGpoker i wysyłasz mi nagranie.
2. Umawiamy się na konkretny termin i robimy video review Twojej gry.
3. Nagranie z analizy wrzucamy do festiwalu filmowego.
4. W razie wygranej dzielimy nagrodę z drobną korzyścią w moją stronę.
5. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do omówienia szczegółów na priv
Zachęcam, zapraszam. Zrobimy dobry filmik i kosimy dolary, a przy okazji darmowo poprawiamy grę.
Spoiler
Ehhh nie umiem w ten marketing