Hej. Chcę abyście w tym wątku zamieszczali swoje uwagi, propozycje tego o czym chcecie posłuchać w następnych produkcjach. Możecie też wyrażać opinię i feedback na temat tego co już nagrałem. Czujcie się wolni, jeśli chodzi o zadawanie pytań.
Pozdro
Może następnym razem coś o rozgrywaniu flopów typu para plus randomowa karta ,gdzie nie trafiamy tego flopa mając over kartę do niego lub po prostu jak rozgrywać takie flopy.:f_biggrin:
Napisane przez maykii
Może następnym razem coś o rozgrywaniu flopów typu para plus randomowa karta ,gdzie nie trafiamy tego flopa mając over kartę do niego lub po prostu jak rozgrywać takie flopy.:f_biggrin:
Tym bardziej, że takie flopy zdarzają się bardzo często (przynajmniej na PokerStars), ja 65% betuję z anytwo
@luck92 Tak, "uub" to byłem ja. Udało mi się jeszcze zobaczyć wiadomość przed edycją. Napisz mi na prv jezeli chcesz jaki miales nick, pewnie kojarze
Napisane przez maykii
Konstrukcja zasiegow postflop na roznych strukturach boardu ( sparowanych flopach również) jest na pewno czyms co bede chciał poruszyć. Dzieki za feedback
ten jestem chętny na granie HU z kolegą 'chyba nie powinienem'; 'zobaczymy co się wydarzy' priv please
feedback: zero strategii, niezbalansowane range, zero merytoryki, klikanie guzikow.
gl
Napisane przez gregwolves
ten jestem chętny na granie HU z kolegą 'chyba nie powinienem'; 'zobaczymy co się wydarzy' priv pleasefeedback: zero strategii, niezbalansowane range, zero merytoryki, klikanie guzikow.
gl
Obejrzyj jeszcze raz i posłuchaj wprowadzenia. Produkcja jest dla poczatkujacych i pokazuje gameplay czyli w po prostu jak wygladaja gry. Kontentu technicznego nie ma o czym zaznaczam na poczatku, wiec domyslam sie ze nie ogladales calosci tylko po ponad roku nieobecnosci na forum wszedłeś przyhejtować. Dlatego tez było pytanie w trakcie filmu o czym ludzie chcą słuchać w przyszłości i jakie techniczne rzeczy poruszyć. Zbalansowany range, szczególnie na najniższych stawkach to mit i exploitowanie graczy (chociażby tego że często overfoldują) jest dużo lepszą strategią. Jezeli chodzi o balansowanie range, preflop jak i postflop wzgledem GTO i dobranie do różnych rąk z zasięgu odpowiednich frekwencji to owszem, jestem w stanie to nagrać w przyszłości.
Ja proponuję na początek jakiś odcinek teoretyczny, gdzie pokazałbyś (szczególnie początkującym) jakie ręce otwierasz z poszczególnych pozycji (BU, SB OOP, SB HU), jakie ręce callujesz na poszczególnych eff stackach, co pushujesz etc. W drugiej części może jakaś analiza ciekawych handów postflop
Napisane przez Varrancomando
Ja proponuję na początek jakiś odcinek teoretyczny, gdzie pokazałbyś (szczególnie początkującym) jakie ręce otwierasz z poszczególnych pozycji (BU, SB OOP, SB HU), jakie ręce callujesz na poszczególnych eff stackach, co pushujesz etc. W drugiej części może jakaś analiza ciekawych handów postflop
Takie filmiki nagrał uczniak , nie wiem czy przy tak małej ilości materiałów z spin go dobrą opcją będzie to powielać.
Tak zaczynałem na FTP w styczniu 2016 gdzie jeszcze dokładałem do sesji mtt.
Spoiler
Pozniej PP (wykres do wrzesnia 2016)
Spoiler
zeby nie bylo ze randomowy wykres z neta
Spoiler
Na ipoker zaczalem stosunkowo niedawno. Jak widac wykresy sa do wrzesnia 2016, tak czy inaczej powinno to wystarczyc. Calosci wykresow poki co nie zamierzam udostepniac (przynajmniej poki nie oferuje prv coachingu). Ogolem gier mam troche ponad 10k. Volume nie powala ale kazdy kto interesuje sie matematyka da rade stwierdzic ze "trener" bije rake. Jak ktos jest bardzo ciekawy to tak, nadal mam okolice setki całościowo.
Napisane przez Kuubek
Napisane przez kamil13151
dysk mu padł![]()
pokaż swój
![]()
Proszę bardzo:
Spoiler
Polecam, chodzi wyśmienicie

Dowód autentyczności wykresu mnie rozjebał
Poziom zrozumienia gry przez Kubka jest bardzo wysoki, umie naparzać regow jak mało kto
Nieraz razem dyskutowaliśmy nad gierką i mimo, że nie jestem laikiem to zawsze się mogę dowiedzieć w tych analizach czegoś nowego
O skilla się nie martwcie