Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10 KK vs EP 4bet zoom jak rozgrywać

9 Posty
6 Użytkownicy
11 Reakcje
568 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
waski33
PokerStrategist

żal to komentować. płacze, bo coolera dostał xD weź człowieku się nie kompromituj takimi wpisami i lepiej go usuń :D

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Każdego to spotyka. Wyfiltruj sobie stack offy, kiedy ty miałeś AA :truestory:

PS. Choć znając życie, napiszesz, że zawsze foldują jak masz AA więc nevermind :welcome:

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

aaa

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz
Oldschool Grinder

Aby mieć miarodajną próbkę, należałoby zagrać setki tysięcy rozdań. Nie gram zoomów. Po 150tyś rozdaniach na fast pokerze:

W tej sytuacji miałam 58 razy KK z czego flop ręka widziała 37 razy, 2 razy sprawdziłam 4beta, w tym jeden był od 40bb fisha.

Zatem na 58 KK vs UTG dwa razy dostałam 4bet i dwa razy zagrałam za wszystko. Raz dostałam 4bet i tylko sprawdziłam. 20 razy przeciwnicy sprawdzili mój 3bet a 13 razy zagrałam call vs OPR

Call vs OPR UTG:

3bet vs OPR UTG:

Najwięcej wygrywam na cold call w tej sytuacji :P

Generalnie nie ma prawd objawionych w tej grze. Nawet na nl50/100 ludzie mają po 1-2% 4beta :P

Odpowiedz
Cytat
arkhos
Oldschool Grinder

Standardowo - podałeś przykład dziewięciu rozdań KK vs 4bet z EP, a jako próbka statystyczna ma to baaardzo mierną wartość (spora wariancja). Z resztą - OnlyNutzz uzupełniła to trochę większą ilością danych ;)

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

raz w życiu foldnąłem KK preflop a i tak później miałem większy ból głowy niż jakbym miał sie zestackowac vs AA :P od tamtej pory tego nie robię, Tobie też to polecam :P

Odpowiedz
Cytat
djalbert182
Oldschool Grinder

Zwykly cooler, ale ja bym sie stackował juz na preflop, tu nie ma na co czekać :).

Odpowiedz
Cytat