SnG w której pula nagród jest losowana przed grą z dnia na dzień zyskują na popularności. Wiele osób pokazało już, że można na nich regularnie wygrywać, a czasem ustrzelić sześciomasztowca, którego nie powstydziłby się pewnie żaden gracz MTT.

SnG w której pula nagród jest losowana przed grą z dnia na dzień zyskują na popularności. Wiele osób pokazało już, że można na nich regularnie wygrywać, a czasem ustrzelić sześciomasztowca, którego nie powstydziłby się pewnie żaden gracz MTT.

Widzę, że kilka osób już zagłosowało
Jakie były wasze największe wygrane? Mi udało się do tej pory ustrzelić tylko raz x20 na 1€ Twisterze, a mam ich do tej pory rozegranych ok 750
50x na iPoker
25x na spin&go
oczywiście wygrane. 50x na iPoker nawet 2 razy w odstępie 300 gier
Ja na razie gram te spiny za 1$ bo bankroll nie pozwala na więcej i liczę na pulę większą niż 6$
Napisane przez khameir
Ja na razie gram te spiny za 1$ bo bankroll nie pozwala na więcej i liczę na pulę większą niż 6$
Powoli do przodu nic na siłę!!!
Ten Jackpot to w zasadzie bardzo ciekawa opcja (istnieje również na ipoker). Tylko już zapomniałem dokładne zasady, trzeba wygrać powiedzmy 5 razy pod rząd żeby zgarnąć tego jackpota ? Na pewno trzeba być cierpliwym i mieć też sporo szczęścia
ciepliwym, graj dużo a trafisz każde jackpoty.
Wariancja jest spora ale sowita również zapłata.
I nie 5 gier możesz zagrać jeden turniej i trafić najwyższy przelicznik. Zazwyczaj będziesz trafiał przelicznik 2x czyli jak wpisowe jest 1$ to pula będzie 2$. Często będą to też 4,6,10$ wyższe przeliczniki 25x 100 200 i 10000x już się tak łatwo nie trafia. Ale się zdarzają i możesz być to ty
Mówisz teraz o twisterach. Mi chodziło o jackpoty. Na william hillu załóżmy wygrywasz 5 razy pod rząd SnG 6max BI €40 to zgarniasz pota w wysokości €145k