Przejdź do forum
Pierwszy depozyt

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pierwszy depozyt

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
572 Wyświetlenia
Nalewajka
PokerStrategist

Witam :) Mam pytanie własnie złozylem pierwszy depozyt na poker880 za pomoca skrilla. Było to 100 $ i wyświetlało się tam ile to bedzie na złotowki jakies 390~~. Po zlozonym depozycie bez informacji o dodatkowych koształ zabrało mi z konta 107,8 dolara dlaczego ? Zawsze tak tam jest? Ja popełniłem błąd ?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć,

Szkoda, ze widząc to przeliczenie na złotówki, nie postanowiłeś poszukać więcej informacji na ten temat.
Niestety takie jest domyślne ustawienie na 888poker i trzeba to zmienić w supporcie, żeby takiego przewalutowania nie było.

Więcej info np. tutaj:
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3514961#post3514961

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Wielgosz
Oldschool Grinder

A to ja też się dołączę bo mam zamiar złożyć tam depozyt i mam NETELLERA w EURO, to co mam do nich napisać przed pierwszym depozytem żebym wyszedł na tym najkorzystniej???

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

A konto na 888poker masz w USD? Chyba nie da się mieć w EUR? Nie pamiętam już jak tam jest?
Wtedy i tak będziesz miał przewalutowanie, ale wyjdzie korzystniej, jeśli będzie ono po stronie NETELLER.

W cashierze sprawdź sobie, jak to wygląda i zwróć uwagę w jakiej walucie zostanie dokonane obciążenie (w tym poście masz screen - chodzi o "Zostaniesz obciążony kwotą...").

Można to zmienić przez support - oni to chyba nazywają "Settle Currency".
Jeśli konto na 888poker masz w USD i wyświetlają się tam złotówki, korzystniej będzie to zmienić na USD.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat