Przejdź do forum
Kamzak - 3.04 Piąte...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kamzak - 3.04 Piątek

44 Posty
10 Użytkownicy
2 Reakcje
2,979 Wyświetlenia
kamzak

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Oferta:

Wyniki:

Spoiler

Obecnie zablokowany jestem na sharku wykres ten jest z dnia 18.03.2015 od tej pory shipnalem jeden turniej za 27$ na stejku i wygrałem 1,2k$

Poprzednie Oferty:

Spoiler

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=395212
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3490740#post3490740
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3493740#post3493740
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3495230#post3495230

Feedback:

Spoiler

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=392640

Wartość Paczki: 700$ ( 6,9$ dodam do profitu)
1% - 7$
2% -14$
5% - 35$
10% - 70$
itd

1) Gram niezależnie od tego ile % sprzedam ( Jeśli sprzedam mniej niz 20% to wywale ze 2-3 turnieje z największym wpisowym)
2) Proszę o wpłaty przy rezerwacji.
3) W czasie stakingu będę grał również turnieje nie wchodzące w skład oferty.
4) Zwroty za nie zagrane turnieje, KO, oszczędzone rebuy'e, etc do profitu, nadmiarowe rebuy'e odliczam od profitu.
5) CUT:
Profit < 1k$ - 10%
Profit > 1k$ - 14%
6) Wpłaty na Pokerstars na nick kamzak91

Udziałowcy:
Ja - 55%
ChemikLO - 8% :f_drink:
Lalaeth - 6% :f_drink:
LarryWroclaw - 10% :f_drink:
ImShane - 5% :f_drink:
Przemek9422 - 2% :f_drink:
Koloomb71 - 2% :f_drink:
Naturehol - 6% :f_drink:
Manuelos - 6% :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
43 odpowiedzi
ImShane

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. zwiększe na 5% jak jest jak

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jeśli ktoś ze stałych inwestorów zrezygnuje wtedy będę mógł Ci sprzedać dodatkowe 2%. Jeśli chodzi o zwiększenie gdyby coś się zwolniło pierwszeństwo maja osoby którym tym razem zarezerwowałem mniej % niz zwykle.

Odpowiedz
Cytat
ImShane

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. to płacę za 3% jak się zwolni to wezmę dodatkowe 2 :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ok :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
naturehol

dzięki za priv, przelewam za 4%

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Do tej oferty wrzucam jeszcze turniej za 24$ na 888 z pula gwarantowana 4k$ :) Nie wiem dlaczego zapomialem o tym turnieju.

Odpowiedz
Cytat
manuelos

biorę, jak się coś zwolni to zwiększam ;)

Odpowiedz
Cytat
Koloomb71

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 2%. Paid.

Odpowiedz
Cytat
Disturb22

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Chetnie wezme 2% jeśli się da przeleje wieczorem kase.

EDIT. Ah dopiero teraz doczytałem, że wszystko już zarezerwowane. Jeśli jednak by się coś zwolniło to jestem bardzo chętny. Czekam na info

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Możesz przelać to Cie dodam do listy rezerwowej jeśli jutro do ok 10 ktoś nie potwierdzi rezerwacji to Ty przejmiesz udziały :)

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

potwierdzam, $ wysłane

Odpowiedz
Cytat
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Potwierdzam i chętnie zwiekszę jeśli możliwe.

E: a skąd zmiana na nocną sesję ?

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Jutro wyjątkowo gram wieczorem bo ostatnio za późno wstaje żeby grac rano lub wstaje o 9, ale jestem tak zaspany, ze nie jestem wstanie grac A-Game.

Odpowiedz
Cytat
chemikLO

Biorę 8, dzięki za rezerwację

Odpowiedz
Cytat
LarryWroclaw

paid, jak coś się zwolni to mogę jeszcze 2%

Odpowiedz
Cytat
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Polane gl! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Disturb22

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Polane. Gdyby jednak nie było dla mnie pakieciku to proszę o zwrocik, lub możesz zostawić na następną sesje:)

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Jeśli nikt nie zrezygnuje to dam Ci zwrot, bo nie wiem kiedy kolejny stejk będzie.

Odpowiedz
Cytat
kamzak Autor wątku
kamzak

Kto chce zwiększyć udziały niech dośle kasę. Każdy może zwiększyć o max 2%.

Odpowiedz
Cytat