Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam serdecznie jestem Harukas i zapraszam inwestorów.
Profil gracza i historia gier.
[SNG] Rozpoczynałem na 18 Man Turbo gdzie:
na 1.5 $ jestem wygrywający

na 3.5 $ przez połowę gier byłem BE później złapał mnie down swing i na nich nie zarobiłem.
[MTT] Koniec 2014 to regularny grind na Micro MTT gdzie zarobiłem i staking zakończyłem 200% z profitem. Dotychczasowo 12 razy notowałem FT i 13 razy zdobywałem SFT
Grywałem różne odmiany MTT wykres jest wyfiltrowany na gry które planuję grać czyli MTT <11$ bez SuperTurbo które
grałem i uważam że granie ich i obecnie jest niepotrzebne z uwagi na obecny bankroll.

Oferta:
Ilość: 1000 turniejów
Bankrol: 750$ + 750$
(gramy konserwatywnym BRM czyli 300Bi dla średniego wpisowego 5$ jednak w celu zapewnienia jak najlepszej płynności finansowej inwestorom proponuję formę reload)
Turnieje:
iPoker:

PokerStars:

Czas trwania:
Maksymalnie 75 dni
Rozliczenie:
Rozliczam się z konta Pokerstars Abenoharukas
Pobieram 40% od profitu
Kontakt:
Bez problemu złapiecie mnie na skype k.b.harukas zarówno podczas rozgrywania sesji jak i poza nimi.
W trakcie rozgrywania sesji nie widzę najmniejszego problemu aby wspólnie deepować turki.
Railing częściowy odbywać się będzie za pośrednictwem Twittera (snap wrzuty spotów)
Twitter-RealHarukas
Po każdej sesji czekać na was będzie podsumowanie, w którym planuję zamieszczać informacje dotyczące rezultatów z danej sesji, oraz przebiegu całego stakingu.
Udziały:
50% 750 $
25% 375 $
10% 150 $
Wpłata bez reloadu:
50% 375.00 $
25% 187.50 $
10% 75.00 $
Udziałowcy:
10% yellowElephant
20% MarseliusMS
10% grucha90