Nagroda nie jest imponująca, ale nadal jestem bardzo zadowolony.
Tydzień temu było blisko, ale leaki w late game mam ogromne. Trzeba będzie poświęcić mnóstwo czasu na naukę ale nie mam zamiaru się poddać!

Nagroda nie jest imponująca, ale nadal jestem bardzo zadowolony.
Tydzień temu było blisko, ale leaki w late game mam ogromne. Trzeba będzie poświęcić mnóstwo czasu na naukę ale nie mam zamiaru się poddać!

Graty wyniku!!! Od czegoś trzeba zacząć, a pokonanie tylu przeciwników nie jest łatwe
Dzięki wszystkim. Dziś kolejna przygoda z daszem i tym razem zabrakło nieco szczęścia, żeby rozpocząć ten rok w wielkim stylu.
Ten sam turek ale wyższa nagroda.

A zwycięzca ma status supernovy
Napisane przez Markoslaw
Gratulacje. Jaką strategią grasz w tym turnieju?
Jak 5 pierwszych allinów wejdzie to możesz iść zaparzyć kawę, bo szykuje się długa noc
A tak na poważnie, w fazie rebuy starasz się nabudować jak najbardziej to możliwe. Ja gram bardzo agresywnie, często wsuwam ryzykując wszystkie żetony (średnio zużywam pewnie koło 4 rebuyów). Gra zaczyna się dopiero po addonie, gdzie ciemne trwają 5/8/10+ minut.
Napisane przez trzasku
Gratuluję TobieKuba!
Jak udało Ci się przebić przez taki field? Podziwiam.
Dużo się uczysz? Ile poświęcasz na pokera? Życzę dalszych sukcesów.
![]()
Dziękuję, poziom turnieju jest niezwykle niski, są to jedne z najłatwiejszych turków jakie grałem na starsach wliczając sng. Field spory więc trzeba też liczyć na odrobinę szczęścia, ale jak się gra go codziennie to w końcu powinno się zauważyć dobre wyniki. A na naukę poświęcam niestety zdecydowanie za mało czasu, trzeba to zmienić.
Wczoraj też fajne wyniki, jednak na hot 2.2 zdecydowanie brakuje umiejętności.