W razie jakchkolwiek pytań zapraszam na PW albo skajpa - steku_69
Wyniki dostępne pod nickami:
P* i ipoker - stekubuk
FTP - TeaCanDooThaT
"Impreza Poker" - KrewNaMyszce
888 - RoomCays
Shark zaniża bardzo ( przynajmniej moje, przykładem ostatnie 3 miesiące, które są żartem według sharka, bo nie mam pojęcia skąd miałbym tyle pieniądzy do przegrania ), pokerprolabs zawyża, pewne jest tylko, że od ponad roku utrzymuje się z pokera. Rozegrałem w tym roku 7500 turniejów, a że nie należę do osób wyjatkowo oszczędnych to profit musiał być. Dodatkowo grałem keszówki czy to na krzakach czy to na starsach - dla poszerzenia horyzontów pokerowych, ale nie obyło się bez profitów. Za swoje zalety uważam mindset i umiejętność zapierdalania dzień w dzień bez uszczerbków na grze. Najważniejsze plusy mindsetu według mnie to nie przerywanie sesji na początku/w połowie "bo karta nie idzie", nie spazzowanie przy "card dedach", nie narzekanie w railngu na bedbity, ciągła analiza i rozwój, szukanie nowych konceptów, dobór turniejów i trzymanie się BRM ( nigdy nie odapliłem z directa turnieju droższego niż 55$ ( a to też był missclick
), a z pokerem mam styczność od ponad dwóch lat wiec uważam to za sukces mindsetowy ).
Moim zdaniem jestem profitowym graczem więc sam biorę na siebie 50%+ co jest oznaką, że w to wierzę . Nie sprzedaje stakingu na siłę, jak nikt nie będzie zainteresowany to nie będe płakał. Mam pieniądze na grę, ale mam też plany z inwestowaniem ich.
Moją uczciwość potwierdzają dwa longtermy sprzedane tutaj, a także kilkumiesieczny pobyt w Stajni GC, który zakończył się jakieś 3 miesiące temu. Oferuje także rozegranie dodatkowego 1000 MT w przypadku braku profitu + oczywiście rzetelny railing.
Stawki ( osobom zainteresowanym mogę rozpisać dokładnie przykładowe sesje chociaż nigdy tego nie robiłem ) :
Najwięcej gram na 888 - Rebuy do 11$, FO do 22$. ipoker - rebuy/FO do 10$/E. Starsy - głównie satelitki ( tickety zamieniam na T$ ) do 3.3$ + 5.50$ do AM + kilka turniejów do 13$. FTP - głównie rushe do 11$. "Impreza Poker" - max 2-3 turnieje do 10$. Przy mniejszym rollu kładę nacisk na tańsze turnieje, przy większym na droższe - logiczne.
Gram w atrakcyjnych przedziałach czasowych. Czyli oprócz klasycznych wieczorów są to wczesne poranki ( odpalam od godziny 6-9 ), a także późne wieczory ( zaczynam między 23-3 ).
Kwota przy jakiej czuje się komfortowo to 4000$, a jako że sam biorę 50% więc max. sprzedaje udziały za 2k$.
50% = 2000$
10% = 400$
5% = 200$
Podział profitu :
50/50 - bez żadnych widełek
Udziały:
Ja - 50%
bubek90 - 1.25%
chemikLO - 2.5%
yellowElephant - 5%
supsport7 - 37.5%
blejk8e - 3.75%
Feedback - https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=387304
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.