Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kolejny postęp

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
5,154 Wyświetlenia
djalbert182
Oldschool Grinder

Wiem, że dla niektórych tutaj to "drobne', ale dla mnie jest to nowy rekord 1-razowej wygranej i motywacja do dalszej pracy :).

Jak uda mi sie poprawić, to znów wkleje ;)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
CleanForce
PokerStrategist

Nice one. ;)

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Niezły wynik!

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86
PokerStrategist

Mój ulubiony turniej tam :f_love:

Gratuluję!! _drink:

Odpowiedz
Cytat
synu1000
PokerStrategist

Ładie Albercik

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Ok, wprawdzie nowego rekordu 1-razowej wygranej nie ma, ale za to mam za sobą niezwykle udany weekend ;).
Obrazek pod spodem wklejam tylko 1, ale łacznie od piątku do poniedziałku ugrałem 404,60 euro :).
Jakies niecałe 2 tygodnie temu zwiększyłem sobie "limity" na wpisowe do MTT do poziomu 2 euro z rebuy/add on, 5 euro freezout (wczesniej odpowiednio 1 i 2). Ugrałem wszystko na tych stawkach, ponizej najlepszy szip.
Dzis najdziwniejszy dzien, przez kilka godzin siadało wszystko, wariacja naprawiała kazdy mój błąd, ale w pewnym momencie zaczęła zabierać co podarowała. W efekcie 2 finałowe stoły, 1 miejsce w pierwszej "18", 2 w pierwszej "27" i łącznie 80,60 euro w 5 "kawalkach".

W sobote zauważyłem, że jak gram kilka MTT i na jednym zbliżam się do finałowego stołu, przestaje wogóle uważać co robie na pozostałych (skupiam się na tym jednym) i zaprzepaszczam tam szansę. Postanowiłem nad tym popracować i jak widać dziś wyszło znacznie lepiej :).

Nowe cele:
Cel na ten rok: Zająć miejsce w pierwszej "5", któregoś z turniejów z serii "Sunday...." na iPoker (niedzielne turnieje z podwyższoną pulą). Jakoś tak się składa, że najczęściej w niedziele, kiedy są najfajniejsze pule, zaliczam torbę :).

Cel do końca 2016: znaleźć się w zestawieniu "Sukcesy naszych użytkowników" publikowanym na PS.

Cel do końca 2016: Wygrać satelitę do jakiegoś z turniejów LIVE. Na razie próbuję w Irish na iPoker, mam nadzieję, że potem dadzą coś kolejnego, a jak nie będę musiał się przeprosić z PokerStars i tam pograć w jakieś satelity. Do tej pory były zawsze satki do WSOP na NetBet, ale odkąd we FR nie rozdają już ticketów do satek, to najczęściej satki mieszczące się w moich limitach nie odbywają się z powodu braku chętnych :(.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Dawno nic nie pisałem bo od tamtego udanego weekendu miałem niezły downsig.
Dzis postanowiłem próbować zakwalifikować się do jubileuszowego Sunday Milion i....
po zalogowaniu się po raz pierwszy od x miesięcy na PS, zagralem sobie satke na rozgrzewkę i.... :sfishy:
Zaczynając grać nawet jeszcze nie znałem dokładnie formuły tej satki, dopiero po 1 tundzie sie zoreintowałem, że to shootout :D.

To będzie mój pierwszy Majors w życiu, na wiele nie liczę, ale będę walczył. Jakieś rady przed turniejem ? :D.
Zakwalifikowałem się widze jako jeden z pierwszych, w tym momencie bylo dopiero 311 graczy :)

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Miałem 4 tokeny do main eventu IPOPs, ale niestety torba.
Za to melduje wykonanie planu na ten rok i nowy rekord 1-razowej wygranej :D

Znacznie szybciej niż się spodziewałem, ale będę starał się poprawiać ten wynik :D.
Sunday Milion czeka ;).
Czuję, że nabieram doświadczenia, dziś w 90% przypadków prawidłowo obstawiałem kto następny wyleci ze stołu (na podstawie obserwacji gry).
Opłacało się przetrwać styczniowo-lutowy downsig ;)

Odpowiedz
Cytat
micleo
PokerStrategist

Przyjmij najszczersze gratulacje z okazji odniesienia tak wielkiego sukcesu jakim jest zdobycie tylu piniendzy. Zawsze w ciebie wierzyłem i wiedziałem, że tak musi się to wszystko skończyć. Jestem z ciebie na prawdę dumny. Chciałbym życzyć ci także dalszych sukcesów!

Odpowiedz
Cytat