Witam,
Czy tylko mi policzyli po kilku dniach po raz kolejny transakcje z dnia 21 listopada? Spotkał już się ktoś z podobną sytuacją?
Witam,
Czy tylko mi policzyli po kilku dniach po raz kolejny transakcje z dnia 21 listopada? Spotkał już się ktoś z podobną sytuacją?
Kurde mam to samo nie wiem o co chodzi. Też jestem zaskoczony wchodze dzisiaj na skrill patrze jestem na minusie :D. Zerkam w transakcje i mam kilka podwójnych płatności.
http://www.tinypic.pl/fin9iglv7s2e
Nie wiem o co chodzi ale nie podoba mi się to.
Wygląda na błąd skrilla. Zdarzyło się już kiedyś, nie jesteście sami, znajomi pisali/mówili dokładnie o takiej samej sytuacji.
Ostatnio <48h wróciło wszystko do normy, przynajmniej w sytuacji, o której ja pamiętam jako ostatniej :).
ja ostatnio nie mogłem zapłacic na stacji benzynowej, ciagle bylo odmowa, kilka h pozniej z euronetu na lajcie wyplacilem, nie wiem o co kaman...
Siemka mam dokładnie to samo, wchodzę rano patrzę a tu debet, napisałem e maila, dajcie znać jak coś się zmieni u Was.
U mnie są transakcje ze sklepów w których nigdy nie robiłem zakupów. Nie wiem jakim cudem
Ktoś ze strategy mógłby się tym zająć i się dowiedzieć co jest, u mnie jest tak że wszystkie transakcje zaksiegowane wczoraj dzisiaj wcześnie rano zostały powtorzone
Dzisiaj wchodzę na skrilla a tam -18$. Trochę się uspokoiłem jak zobaczyłem że nie jestem sam. Też mam 4 tranzakcje zdublowane, akurat by się cały minus zgadzał. Opłaca się do nich w ogóle pisać czy jest szansa że się samo naprawi?
Hej,
Już kiedyś była taka sytuacja. Wiadomo, że to jakiś błąd techniczny, który jak widać dotyczy wielu (a może nawet wszystkich użytkowników). Na pewno to w ciągu najbliższych godzin/dni odkręcą.
Raczej nie ma sensu, żeby każdy z osobna pisał do supportu, bo widać, że to jest problem globalny i musi być rozwiązany u każdego.
Pozdrawiam
Napisane przez spinek
Raczej nie ma sensu, żeby każdy z osobna pisał do supportu
Za późno ♠_p: tak to jest jak się najpierw panikuje, a potem dopiero szuka rozwiązania po necie
Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill.
W odpowiedzi na Pańskie zgłoszenie uprzejmie informujemy, iż zazwyczaj płatności Skrill MasterCard są autoryzowanie natychmiastowo, jednak ich zaksięgowanie może potrwać do 7 dni. W momencie zaksięgowania płatności staje się ona widoczna w historii transakcji Pańskiego konta Skrill . Prosimy mieć na uwadze, iż data faktycznego wykonania płatności nie jest datą, którą Pan widzi z uwagi na późniejsze zaksięgowanie transakcji.
Dodatkowo informujemy, że obecnie pracujemy nad Pana prośbą i sprawa już została skierowana do odpowiedniego działu. Procedura powinna być zakończona w ciągu dwóch dni roboczych i jak tylko dostajemy odpowiedź, skontaktujemy się z Panem mailowo.
W razie potrzeby zastrzegamy sobie prawo poprosić o przesłanie dodatkowych dokumentów lub informacji.
Mamy nadzieję, że podane informacje okażą się pomocne.
Z poważaniem,
Galina
Еkipa Skrill
"W odpowiedzi na zgłoszenie uprzejmie informujemy, iż z powodu usterki technicznej Pana ostatnie płatności kartą Skrill zostały podwójnie zaksięgowane. Nasz zespół obecnie pracuje nad tą sprawą i dołożymy wszelkich starań aby skorygować bilans jak najszybciej.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Serdecznie pozdrawiam,
Liliya
Ekipa Skrill VIP"
napisałem maila na help@skrill.com
jest jakis inny ? bo widze ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem kontaktu do nich
ufff dobrze że to nie tylko ja, myślałem że naprawde w sklepie dwa razy naliczyło mi z karty