Przejdź do forum
Podwójnie policzone...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podwójnie policzone transakcje.

52 Posty
33 Użytkownicy
0 Reakcje
7,107 Wyświetlenia
SJS
SJS
Elite Grinder

Witam,

Czy tylko mi policzyli po kilku dniach po raz kolejny transakcje z dnia 21 listopada? Spotkał już się ktoś z podobną sytuacją?

Odpowiedz
Cytat
51 odpowiedzi
GoverN666
PokerStrategist

Kurde mam to samo nie wiem o co chodzi. Też jestem zaskoczony wchodze dzisiaj na skrill patrze jestem na minusie :D. Zerkam w transakcje i mam kilka podwójnych płatności.

http://www.tinypic.pl/fin9iglv7s2e

Nie wiem o co chodzi ale nie podoba mi się to.

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Wygląda na błąd skrilla. Zdarzyło się już kiedyś, nie jesteście sami, znajomi pisali/mówili dokładnie o takiej samej sytuacji.

Ostatnio <48h wróciło wszystko do normy, przynajmniej w sytuacji, o której ja pamiętam jako ostatniej :).

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

Uff, nie jestem sam.
Sami oddadzą czy trzeba pisać do nich?

Odpowiedz
Cytat
trymer
Elite Grinder

Właśnie miałem zakładać wątek....

Odpowiedz
Cytat
Bigfoot69
Elite Grinder

ja ostatnio nie mogłem zapłacic na stacji benzynowej, ciagle bylo odmowa, kilka h pozniej z euronetu na lajcie wyplacilem, nie wiem o co kaman...

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

Siemka mam dokładnie to samo, wchodzę rano patrzę a tu debet, napisałem e maila, dajcie znać jak coś się zmieni u Was.

Odpowiedz
Cytat
venixx1
Poker Player

U mnie są transakcje ze sklepów w których nigdy nie robiłem zakupów. Nie wiem jakim cudem

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

Ktoś ze strategy mógłby się tym zająć i się dowiedzieć co jest, u mnie jest tak że wszystkie transakcje zaksiegowane wczoraj dzisiaj wcześnie rano zostały powtorzone

Odpowiedz
Cytat
zbysio
PokerStrategist

Dzisiaj wchodzę na skrilla a tam -18$. Trochę się uspokoiłem jak zobaczyłem że nie jestem sam. Też mam 4 tranzakcje zdublowane, akurat by się cały minus zgadzał. Opłaca się do nich w ogóle pisać czy jest szansa że się samo naprawi?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

Już kiedyś była taka sytuacja. Wiadomo, że to jakiś błąd techniczny, który jak widać dotyczy wielu (a może nawet wszystkich użytkowników). Na pewno to w ciągu najbliższych godzin/dni odkręcą.

Raczej nie ma sensu, żeby każdy z osobna pisał do supportu, bo widać, że to jest problem globalny i musi być rozwiązany u każdego.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Moderator
kloda1
PokerStrategist

Napisane przez spinek
Raczej nie ma sensu, żeby każdy z osobna pisał do supportu

Za późno _p: tak to jest jak się najpierw panikuje, a potem dopiero szuka rozwiązania po necie :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill.

W odpowiedzi na Pańskie zgłoszenie uprzejmie informujemy, iż zazwyczaj płatności Skrill MasterCard są autoryzowanie natychmiastowo, jednak ich zaksięgowanie może potrwać do 7 dni. W momencie zaksięgowania płatności staje się ona widoczna w historii transakcji Pańskiego konta Skrill . Prosimy mieć na uwadze, iż data faktycznego wykonania płatności nie jest datą, którą Pan widzi z uwagi na późniejsze zaksięgowanie transakcji.

Dodatkowo informujemy, że obecnie pracujemy nad Pana prośbą i sprawa już została skierowana do odpowiedniego działu. Procedura powinna być zakończona w ciągu dwóch dni roboczych i jak tylko dostajemy odpowiedź, skontaktujemy się z Panem mailowo.

W razie potrzeby zastrzegamy sobie prawo poprosić o przesłanie dodatkowych dokumentów lub informacji.
Mamy nadzieję, że podane informacje okażą się pomocne.

Z poważaniem,
Galina
Еkipa Skrill

Odpowiedz
Cytat
lastusermw
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
SJS Autor wątku
SJS
Elite Grinder

"W odpowiedzi na zgłoszenie uprzejmie informujemy, iż z powodu usterki technicznej Pana ostatnie płatności kartą Skrill zostały podwójnie zaksięgowane. Nasz zespół obecnie pracuje nad tą sprawą i dołożymy wszelkich starań aby skorygować bilans jak najszybciej.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Serdecznie pozdrawiam,
Liliya
Ekipa Skrill VIP"

Odpowiedz
Cytat

macie moze maila do suportu skrilla ? nie moge znalezc :/

Odpowiedz
Cytat
Fishu88
Oldschool Grinder

To samo. :/

Odpowiedz
Cytat
zbysio
PokerStrategist

Ehh nie wiadomo kiedy to naprawią :>? Pasowałoby mi wypłacić

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

napisałem maila na help@skrill.com

jest jakis inny ? bo widze ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem kontaktu do nich :D

Odpowiedz
Cytat
leszczu7
Poker Player

ufff dobrze że to nie tylko ja, myślałem że naprawde w sklepie dwa razy naliczyło mi z karty

Odpowiedz
Cytat