Przejdź do forum
225 000 $ do zgarni...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

225 000 $ do zgarnięcia w Mission Week na PokerStars!

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,125 Wyświetlenia
dlrzz
PokerStrategist

PokerStars w listopadzie rozdaje 225 000 $ w gotówce w turniejach Mission All-in Shootouts!

Oto, w jaki sposób się zapisać:

• Otwórz okno Mission Week w kliencie PokerStars
• Naciśnij "Start", by zacząć wykonywanie dostępnych Misji.
• Trzy Misje będą dostępne od 28 października 23:59 ET do 5 listopada - Mission Play, Mission Win i Bonus Mission. Możesz je wykonywać jednocześnie.
• Po zakończeniu Misji w ciągu 2 godzin otrzymasz ticket do All-in Shootoutu.
• Używając swojego ticketu, zarejestruj się do jednego z dwóch All-in Shootoutów, które odbędą się 6 listopada.

Wybierz swoją Misję

W trakcie Mission Week będziesz mógł wziąć udział w trzech Misjach i w każdej z nich oczekuje na ciebie ticket do specjalnych All-in Shootoutów, które odbędą się 6 listopada.

Pamiętaj, żeby zarejestrować się do Misji, używając przycisku "Start", zanim zaczniesz ją wykonywać. W innym przypadku nie otrzymasz swojej nagrody.

Spójrz na poniższe tabelki, żeby dowiedzieć się więcej o każdej Misji:

Mission Play

Musisz ukończyć tylko jedną misję z każdej kategorii, by otrzymać swoje tickety:

Mission Win

Bonus Mission

Uwaga: wystarczająco wcześnie zacznij grać, żeby nie zakończyć żadnej Misji po zakończeniu promocji, czyli 5 listopada godz. 23:59 ET. W zadaniach z zaplanowanymi turniejami liczy się czas zakończenia przez ciebie turnieju.

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Mateuszz89
PokerStrategist

Jak wyrobiliście play-a i win-a odrazu dostaliście bonus-a bo kurcze u mnie nima ticketa . . . Może po czasie dostane. Miał ktoś podobnie ?

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist
Spoiler

• Po zakończeniu Misji w ciągu 2 godzin otrzymasz ticket do All-in Shootoutu.

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

fajne te misje

Odpowiedz
Cytat

dostalem 3 od razu bez problemu

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89
PokerStrategist

Jakiegoś startu nie klikłem :P ale dodali po mailu. Btw ciekawe ile jeszcze tego gówna ,dali by hh czy cos co nie jest ruletką.

Odpowiedz
Cytat
7WaysToWin
PokerStrategist

Wykonałem misję win i misję play, a dopiero później kliknąłem rozpoczęcie misji bonusowej. Da radę jakoś jeszcze zdobyć ten bonusowy ticket? Bo wykonanych misji już nie zaliczy.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Szkoda, że nikt nie zorganizuje jakiegoś zbiorowego swapa na to, jak to kiedyś już bywało ;)

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

Napisane przez 7WaysToWin
Wykonałem misję win i misję play, a dopiero później kliknąłem rozpoczęcie misji bonusowej. Da radę jakoś jeszcze zdobyć ten bonusowy ticket? Bo wykonanych misji już nie zaliczy.

Napisz do supportu, mi dodali.

Napisane przez sojowyjarz
Szkoda, że nikt nie zorganizuje jakiegoś zbiorowego swapa na to, jak to kiedyś już bywało ;)

Mówisz, masz ;)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Bajka! :)

Dlaczego w B jest sporo ludzi mniej? :)

Odpowiedz
Cytat