dzisiaj zaczalem na spokojnie
9/250 + 5,5$ w jednym hu zrobilem gruby blad i zakonczylem gre na dzis jutro troche bardziej przycisne
Pozdrawiam
30/250 +85$ dzisiaj znowu za duzo nie pogralem ale za to zaliczylem malego upa
jutro mobilizacja i pykne troche wiecej gierek
Pozdrawiam
51/250 +104.5usd przygotowalem sie pod wieczorny grind ale niestety soft padl i caly misterny plan wpisdu ♠_cry:
nie wyrobie sie w siedem dni zgadzasz sie na 10 ( na spokojnie dogram zeby nie grac na sile) odpisz jak bedziesz dostosuje sie do Ciebie
Pozdrawiam
61/250 +119.5 usd troche sie przeziebilem i odpuscilem sobie dzisiaj gre zagralem tylko 10 gierek ale czulem ze nie bede gral swojej najlepszej gry i odpuscilem jutro wracam mocniejszy
Pozdrawiam
96/250 +292$ seria trwa dzisiaj wchodzilo prawie wszystko na jednym gosciu zrobilem jakies 10-2 stackowanko 80%+
ale nie ma co sie podniecac wiadomo ze do konca tak nie bedzie
dzisiaj tez za duzo nie gralem przerywalem kiedy czulem zmeczenie (grac A game najwazniejsze ♠_biggrin: )
Pozdrawiam
Witam
Z rana bede gral troche hu plo( Mam jakies 10% roi w hu omahe) jest niski trafic pary regularsow w holdem hu.Dla formalnosci napisz czy nie masz nic na przeciwko.
pozdrawiam
142/250 +329$ dzisiaj pogralem troche wiecej. Wynik wyglada ok ale dostalem baty od jakiegos estonczyka. Zagralem z nim pare gierek ogral mnie bezapelacyjnie w ogole nie wiedzialem czy blefuje czy value betuje dostalem czytal mnie jak ksiazke. Jutro z rana analiza meczow i ruszam dalej.
Pozdrawiam
170/250 +335$ dzisiaj troche mniej gralem, skupilem sie analizie rozegranych rak(przygotowalem sie na goscia ktory mnie ogral wczoraj dzisiaj nie mialem okazji z nim pograc:) ) do wtorku dogram pozostale mecze
Pozdrawiam
225/250 profit +317.5$ dzisiaj dla odmiany zaliczylem pare coolerkow + kilka nie trafionych hero callow ktore do tej pory wchodzily bez pudla:) jutro dokoncze pozostale gierki juz wiadomo ze bedzie plus bedzie co dzielic :sdrink
Pozdrawiam
250/250 +315$ dogralem gierki jeszcze dzisiaj znowu troche coolerkow ale ogolnie wyszlo ladnie wiadomo moglo byc lepiej ale i tak jest co dzielic
wysalalem ci wyniki na skype wraz z roliczeniem pienadze juz przelalem potwierdz czy wszystko jest ok. Jesli jestes zainteresowany proponuje kolejny staking ( szczegoly na skype)
czekam na potwierdzenie
Pozdrawiam
wszystko ok, kaska doszła i jestem, jak najbardziej zainteresowany kolejnym stakingem
ok fajnie ruszam w piatek jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem wystawie trzeci staking na wyzsze stawki i bedea jakies udzialy do wziecia
Pozdrawiam
Staking Nr2
70/250 -25.5usd dzis rozpoczalem gre poczatek jak widac kiepski, niestety gra sie slabo ukladala kilka coolerkow suck outow jutro bedzie lepiej
zagralem troche wiecej gierek bo przez nastepne trzy dni bede mial troche mniej czasu
Pzodrawiam
105/250 -2,5 usd powoli sie rozkreca dzisiaj juz gra byla bardzo dobra niestety riverek nie wspolpracuje
Na dzisiaj koniec ide na jurodzinki
Pozdrawiam
122/250 +59usd dzisiaj dla odmiany zaliczylem malego upa mialem malo czasu na gre do tego problemy techniczne poekeroomu spowodowalo ze zagralem malo meczow ale za to wiekszosc wygralem
Pozdrawiam
142/250 -11usd z gry jestem zadowolony przegralem kilka sytuacji gdzie dominowalem przeciwnikow przed stakowaniem ale taki jest poker :). Dizsiaj snow gralem troche niej jutro bede mial duzo wiecej czasu i pogram troche wiecej, niestety ciagle sa jakies problemy techniczne ze strony pokeroomu
Pozdrawiam
185/250 - 42.5 usd dzis skonczylem szybciej gre. Z gry nie jestem zadowolony kilka slabszych zagran jutro biore sie do roboty zostalo jeszcze pare gier
Pozdrawiam