Przejdź do forum
[KONKURS] Wybierz i...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[KONKURS] Wybierz imię dla PokerStratega!

20 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,362 Wyświetlenia
Toluvel
PokerStrategist

Na naszą stronę zawitał nowy gracz, który potrzebuje ksywki pokerowej. Zdążył się nam już przedstawić, zobaczcie sami.

Po przeczytaniu jego prośby postanowiliśmy mu pomóc i dlatego organizujemy...

Konkurs: pomóż wybrać ksywkę naszemu PokerStrategowi!

To jak, drodzy użytkownicy, pomożecie znaleźć pseudonim dla naszego PokerStratega? Do wygrania jest pięć zestawów gadżetów od PokerStrategy.com! Swoje propozycje wpisujcie na naszym Facebooku.

O najciekawszch możecie podyskutować także w tym wątku. Więcej szczegółów na naszym fanpage na Facebooku - zapraszamy do wspólnej zabawy!

Nie śledzisz nas jeszcze na "fejsie"? Zapraszamy: PokerStrategy.com - Polski

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
DarekFCB
Poker Player

Bombel

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

katafalk54

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Hej :)

Ważna informacja:

Napisane przez Toluvel
Swoje propozycje wpisujcie na naszym Facebooku.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

NIe mam facebook-a , wiec pisze tutaj.

Zulugula

Odpowiedz
Cytat
xertex44
Oldschool Grinder

Janusz

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez xertex44
Janusz

Mamy zwycięzce.

Odpowiedz
Cytat
driver911
Oldschool Grinder

ja tez nie mam fejsbuka, zamieszczane propozycje w tym temacie nie będą brały udziału w konkursie?

Odpowiedz
Cytat
Toluvel Autor wątku
Toluvel
PokerStrategist

Napisane przez driver911

ja tez nie mam fejsbuka, zamieszczane propozycje w tym temacie nie będą brały udziału w konkursie?

Hej driver911,

Niestety nie, to jest konkurs wyłącznie "fejsowy", tam zaprezentowane są wszystkie zasady, system wyboru najlepszych propozycji. Na forum / stronie jedynie informujemy o konkursie.

Jeśli nie masz Facebooka to akurat w tym konkursie nie będziesz mógł wziąć udziału.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86
PokerStrategist

Napisane przez xertex44
Janusz

Ja to miałem napisać!!!! :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy
Oldschool Grinder

Oddaję głos na Janusza :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
driver911
Oldschool Grinder

Napisane przez Toluvel

Napisane przez driver911

Hej driver911,

Niestety nie, to jest konkurs wyłącznie "fejsowy", tam zaprezentowane są wszystkie zasady, system wyboru najlepszych propozycji. Na forum / stronie jedynie informujemy o konkursie.

Jeśli nie masz Facebooka to akurat w tym konkursie nie będziesz mógł wziąć udziału.

:rage:

Spoiler

:coolface:

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za głosy :D

Odpowiedz
Cytat
suvex
Oldschool Grinder

Cieniutkie wybory prowadzą, imo. Wątpię, że się ludziom chce przeglądać całe morze 0-lajkowych pomysłów tylko po to, żeby oddać głos :P

Wypromuję się troszkę :D Co powiecie na 'FreeVillie'?

Odpowiedz
Cytat
barteq88
PokerStrategist

Czyli ten kto ma więcej znajomych na FB i naspamuje do większości z nich z prośbą o lajka, ten będzie w zwycięskiej piątce?

Pogratulować wymysłu :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Toluvel Autor wątku
Toluvel
PokerStrategist

Hej barteq88,

Niekoniecznie. Znajomi muszą się zgodzić :yaoming :

Prawda jest taka, że specyfika konkursów fejsowych zawsze będzie wymuszać swoisty "konkurs popularności". Wszyscy jednak mają na FB znajomych więc szanse są równe a wybór spośród 10 propozycji jest dla nas wykonalny, spośród 250+ już trochę gorzej to wygląda. Przypominam, że spośród 10 najbardziej lubianych propozycji to my wybieramy 5, które się nam najbardziej podobają. Co więcej, obecnie prowadzi "PokerStrateg" co moim zdaniem pokazuje, że wcale niekoniecznie liczy się popularność - wystarczy pomysł.

Odpowiedz
Cytat
barteq88
PokerStrategist

Napisane przez Toluvel
Hej barteq88,

Niekoniecznie. Znajomi muszą się zgodzić :yaoming :

Prawda jest taka, że specyfika konkursów fejsowych zawsze będzie wymuszać swoisty "konkurs popularności". Wszyscy jednak mają na FB znajomych więc szanse są równe a wybór spośród 10 propozycji jest dla nas wykonalny, spośród 250+ już trochę gorzej to wygląda. Przypominam, że spośród 10 najbardziej lubianych propozycji to my wybieramy 5, które się nam najbardziej podobają. Co więcej, obecnie prowadzi "PokerStrateg" co moim zdaniem pokazuje, że wcale niekoniecznie liczy się popularność - wystarczy pomysł.

Uuuu, zgadzam się z powyższym, ale z tym ostatnim już nie. "PokerStrateg" to jest porażka, bo przecież Wy - organizatorzy tak nazwaliście już tego ludka, więc to żaden pomysł, a skopiowanie zwykłe.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

Napisane przez Toluvel
Hej barteq88,

Wszyscy jednak mają na FB znajomych więc szanse są równe

Ja mam ich aż trzech. :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Toluvel Autor wątku
Toluvel