Witam.
Mam taki problem. Podczas otwarcia HM2 wyskoczyło mi okienko z informacją, że zostało mi 0 dni triala w HM'ie, którego mam kupionego od jakiegoś roku. Jak podaję klucz to wyskakuje mi powiadomienie:
"Errors while registering with server. Retry, or if problems persist please comtact customer service".
Resetowałem profile na stronie HM'a i nic nie pomogło.
Miał ktoś podobny problem i wie co zrobić poza kontaktem z serwisem?
z tego co wyczytałem na forum HM to jak odłączycie sobie internet i odpalicie HM2 to powinno śmigać
me2, przeinstalowalem HM i tez nie dziala;/ pewnie wszystkie notki poszly sie jebac?
Napisane przez rufelluto
Witam.
Mam taki problem. Podczas otwarcia HM2 wyskoczyło mi okienko z informacją, że zostało mi 0 dni triala w HM'ie, którego mam kupionego od jakiegoś roku. Jak podaję klucz to wyskakuje mi powiadomienie:
"Errors while registering with server. Retry, or if problems persist please comtact customer service".
Resetowałem profile na stronie HM'a i nic nie pomogło.
Miał ktoś podobny problem i wie co zrobić poza kontaktem z serwisem?
Nie zauważyłem twojego postu i założyłem nowy.
Ja też mam ten sam problem, tylko wydaje mi się że nie powinieneś wpisywać klucza. Tylko kliknij Cancel a następnie próbuj się zalogować wpisując login adresu email i hasło
Robiłem tak i po zalogowaniu wraca do poprzedniego okna :/
A Wam już działa, czy nadal test serwerów?
...można czekać aż ogarną bałagan na swoich serwerach, albo zwyczajnie odłączyć neta od kompa i wtedy odpalić HMa
...jak już program się włączy podpinamy neta i można wbijać na stoły
Właśnie, czy udało się komuś znaleźć info jak długo to potrwa?
Szukałem na ich forum, ale nic nie wyczytałem, może ktoś wie coś więcej.