Oferta:

Literówkę zrobiłem. Tam powinno być MTOPS (Bez f)
Witam serdecznie,
Mam do zaoferowania małą paczkę związaną z nadchodzącymi dużymi turniejami (SM+MTOPS ME). W celu zredukowania wariancji dodaję turnieje Omaha Hi/Lo, w których czuję się jak "shark" w wodzie. Dodatkowo postanowiłem, że od osób wcześniej mnie inwestujących i przy tym czasie stratnych nie pobieram cuta od profitu do momentu odrobienia tychże strat. Od momentu, w którym inwestor długoterminowo wychodzi na + zaczynam naliczać cut od profitu, co za tym idzie każdą osobę będę rozliczał indywidualnie.
Wykres:
Wykresy (MTT Hold'em, Omaha Hi/Lo PS+FTP):

Ustalam:
Z powodu przyczyn niezależnych ode mnie/losowych nierozegrania danego turnieju.
Niewykorzystane wpisowe, rebuye i zdobyte bounty z Sunday Million wliczam do profitu.
Cut od profitu jedynie 11%
Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z dziewczyną - Alizée). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
W przypadku nie sprzedania wszystkich udziałów - anuluję ofertę.
Sprzedaż zamykam do godziny 18:00 dnia 2.03. Przy nie wpłaceniu środków pieniężnych do tego czasu, skreślam daną osobę z listy.
Ewentualne nagrody rzeczowe nie wchodzą w skład stakingu.
Pieniądze będą odesłane 24h po zakończeniu stakingu.
Inwestorzy: [100/100]
Ziemni0k - 50% ♠_thumbsup:
Wombat - 10% ♠_thumbsup:
Pokerface1719 - 10% ♠_thumbsup:
Thorek - 7% ♠_thumbsup:
Animus05 - 10% ♠_thumbsup:
Ultrac - 10% ♠_thumbsup:
Mrfa11 - 3% ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Poprzednie oferty:
I - 27.09.2013 - 181,59$/300$ (-39,47%)
II - 23.01.2014 - Anulowany - Problemy z internetem + Małe zainteresowanie ofertą
III - 1.02.2014/2.02.2014 - 42,56$/238$ (-82,12%)
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.